blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Je voelt ze vanbinnen! - recensie

Als fan van Petra Stam heb ik uiteraard ook haar nieuwste kaartendeck aangeschaft. Mede omdat ik een aantal maanden geleden een decoratie voor aan de muur van haar heb gekocht van Sekhmet. Ik zag de in groen uitgevoerde afbeelding en was meteen verliefd, die moest ik hebben voor de slaapkamer. Er stond lichttaal op en ik kreeg er een hele uitleg bij. Sekhmet is op zich al bijzonder, maar de lichttaal deed iets met mij, ik voelde het van binnen.Geen twijfel dus toen de lichttaalkaarten ‘Creëren vanuit de Bron’ uitkwamen. De verpakking was al open, omdat ik Petra had gevraagd om te signeren, dat vind ik altijd erg leuk als die mogelijkheid er is. Ik haalde de kaarten eruit en liet ze door mijn handen gaan. De kaarten resoneerden in mijn lichaam, ik voelde ze bij mijn zonnevlecht en keelchakra, wat een vreemde gewaarwording!

Ik ben eerst een uur bezig geweest met bekijken en voelen, en zag dat er 22 sterrenkaarten bij zitten. Je kunt het deck dus splitsen voor gebruik en van twee stapeltjes een kaart pakken.

In de avond heb ik met een groepje kaarten getrokken van diverse decks, en dus ook van deze. Ik had niets gezegd over de ‘bijwerking’ van de kaarten op mijzelf, maar al gauw kreeg ik van twee andere mensen de opmerking dat ze de kaarten van binnen voelden, of dat klopte?

Niet bij iedereen dus, maar wel bij meer mensen dan alleen bij mij. Heel apart, ik heb dat eerlijk gezegd nog nooit bij een deck gehad, maar ik herkende het gevoel wel van de Sekhmet aan de muur. Het ligt dus niet zozeer aan Sekhmet, maar aan de lichttaal.

Ik vind de kaarten naast dit resoneren ook heel duidelijk in de boodschappen, want daar gaat het natuurlijk om. Dat je een vraag beantwoord krijgt, of zelfs gewoon een kaart trekt die op dat moment voor jou bedoeld is. De afbeeldingen zeggen mij op zich niet veel, het zijn tekens en sterren. De kaarten zijn wat mij betreft dus om te voelen, ze echt waar te nemen, op je in te laten werken, en dan kom je een stuk verder dan kijken naar een plaatje.

Ik ben een heel aards type, die liefde-licht-leuk mentaliteit is niet aan mij besteed. De meeste decks zijn dus wat zoetig in mijn beleving. Deze is anders, ik ben blij verrast. De sterren en planeten dus in met mijn hoofd en gedachten. En via een andere weg weer eens mijn boodschappen krijgen. Heel bijzonder dus!

 

Recensie: Ellen Meuwsen

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda