blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie

Aangetrokken door de buitenkant van de doos en de naam Mysteriekaarten wilde ik ze wel eens beter leren kennen. Vooropgesteld dat ik niets weet van Isis, of iets weet van Egypte. Dat daar een verband in zit blijkt uit het prachtige beeld van Isis voorop de doos. Tot zover mijn kennis.
De kaarten zijn ieder stuk voor stuk kunstwerken, prachtige foto´s van sterrenhemels, nevels, ondergaande zonnen, beelden uit Egypte. In mooie fotobewerkingen vormt iedere kaart op zichzelf een prachtplaat. 

Ontworpen en gemaakt door Petra Stam. De teksten hebben Petra Stam en Els Lijesen samen geschreven. Het is ook niet verwonderlijk, daar beiden een Mysterieschool hebben opgericht in 2014. Die is gericht op de mythe van Isis en Osiris. “De mysteriescholen in het Oude Egypte volgden de heelwording weg van Osiris en trainden hun leerlingen zich hun zielsenergie weer te herinneren, zich daardoor te laten leiden en tot eenheidsbewustzijn te komen.”

Zowel Petra als Els is al jaren onderweg in de ontwikkeling van spiritualiteit. Els heeft een eigen praktijk waarin ze het ongezien en het gezien wil samenbrengen.  Petra is coach, homeopaat, spiritueel astrologe en schrijfster. Tijdens haar consulten zijn zelfbewustzijn, eigenheid, heelwording, vrijheid, verbinding met de bron en innerlijke kracht hoofddoelen. Kennis van beiden is goed terug te vinden in de kaarten.
Ondanks dat ik geen voorkennis heb, zijn de kaarten zeer toegankelijk. Behalve de al eerder genoemde prachtige fotocollages per kaart, bevat iedere kaart de betekenis ervan, een helder advies zonder hocuspocus, een voorspelling, en een concrete oefening. Die oefening kan letterlijk een oefening zijn, maar ook een opdracht, meditatie of affirmatie. Dat maakt dat je op 1 kaart een heel afgeronde boodschap krijgt. Je hebt echt geen boekje nodig met aparte uitleg. Al met al kan ik zeggen dat het een hele praktische kaartenset is. Er zitten op een aparte kaart, nog een aantal leggingen uitgelegd die je voor een specifiek doel zou kunnen doen. Het trekken van een kaart kan je al veel inzicht en helderheid geven.

 

Helene Korver

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda