blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

In de ziel van de natuur vind je de natuur van je ziel

"Dit boek nodigt je uit om je relatie met de natuur te verdiepen. Om te luisteren met heel ons hart en wezen naar de taal en de tekens die de natuur ons aanreikt. Om de natuur te ervaren als onze leermeester." Zo begint de recensie van Monique Doderlein de Win van 'De aarde roept... ontdek de natuur als bron van inzicht en heling'.

Ondanks dat ik zelf  al veel ervaringen heb opgedaan,  in hoe de natuur mij kan ontroeren, raken, helen, ontspannen  en verrassen heeft dit boek mij nieuwe uitdagingen aangereikt. Het is de schrijfster gelukt, om een  speurtocht naar de spirituele dimensie in de relatie mens en natuur,  heel overzichtelijk en boeiend weer te geven.

Ze heeft hiervoor vijf stappen ontwikkeld;  1. Aarden en gronden, 2. openen en gewaarworden, 3. uitwisselen en inzien, 4. afronden en bedanken, 5. afsluiten en doorgaan. Vanuit je eigen aard en natuur kun je in deze vijf stappen echt contact maken met de natuur, je eigen avonturen beleven, je eigen ervaringen opdoen en je eigen inzichten en wijsheden vergaren.  De natuur leren  gebruiken als spiegel.

Het boek geeft o.a.  informatie over rituelen, veel  tips hoe je in het hier en nu aanwezig kunt zijn en blijven. Wuring beschrijft hoe je met gedachtekracht de dieren kunt benaderen.  En omdat alles in de natuur leeft en ieder wezen  een eigen energieveld heeft , een bepaalde uitstraling, trilling of aura, leert ze  je ook hoe je in de natuur helder kunt waarnemen. Er wordt aandacht besteedt aan boomceremonies, aan het levenswiel, aan kruiden, en nog veel meer. Volgens mij is ze niets vergeten.

‘Besef dat de natuur geen oordeel heeft en dat je mag en kunt zijn in de natuur zoals je bent’, schrijft ze. ‘Laat je leiden door wat je ziet, ervaart en meemaakt. Open de poort naar het bezielde leven in de natuur’.

Dit boek  is een geweldige gids om op een spirituele wijze kennis te maken met de natuur. Het is zeer gevarieerd, spreekt iets je niet aan dan ga je gewoon door naar het volgende hoofdstuk. Je kunt het boek in willekeurige volgorde lezen.

Neem de wijsheden, uit dit boek, die jou aanspreken tot je en pas ze toe en ervaar het  geschenk  van de aarde.

Zeker ook complimenten voor de layout, prachtige foto’s, mooi dik papier en een prettig lettertype op mooie achtergronden. Al met al een juweeltje dit boek. Warm aanbevolen.

“In de ziel van de natuur vind je de natuur van je ziel”

(Wuring)


http://www.doderleindewin.nl/blog/de-aarde-roept

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda