blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Ik blijk achteruit te dromen

Over een tweede druk met nieuwe afbeeldingen en een nieuw boek uit een oude droom

Heb jij ook wel eens meegemaakt dat alles achterstevoren gebeurt? Ik heb de laatste tijd sterk het gevoel dat ik achteruit leef, of misschien wel terugdroom. In 2010 bezocht ik de Droomdag van Vrouw & Passie. En daar begon dit achterstevorenverhaal. Ik ontmoette uitgeefster Adrie Beyen en stelde haar vragen over het uitgeven van een kaartspel. Ik kon namelijk nergens een mooie kaartenset vinden met de Maya Tzolkin zegels en tonen en vroeg me inmiddels af of ik dat dan maar zelf moest gaan regelen. Dan kon ik er later ook nog een boek bij schrijven, want dat wilde ik al heel lang.

Kaarten en boeken
De kaarten zag ik in mijn dagdromen al helemaal voor me. Een mooi stevig doosje met de vier frisse kleuren van de Maya zegels en fijne gladde kaarten. Ik werd er helemaal blij van. Het boek dat ik erbij zou schrijven paste daar natuurlijk precies bij. Het was vierkant, gedrukt in frisse heldere kleuren en zag er heel vrolijk uit met afbeeldingen en gekleurde kaders met tekst. Echt uitnodigend om in te bladeren.

Sfeervol bruin met wit
Nog blijer werd ik toen Adrie me een week of twee later belde. Voor kaarten had ze voorlopig geen ruimte in haar planning maar wanneer kon ik het manuscript voor het boek klaar hebben? Ik nam deze kans dankbaar aan en ging voortvarend aan de slag. Precies een half jaar later lag ‘Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek’ in de winkel. Een prachtig donkerbruin boek. Opgemaakt in sfeervol bruin-wit met speciaal voor dit boek gemaakte potloodtekeningen. Die droom in kleur was ik allang vergeten. Die kaarten niet. Dat vond ik stiekem heel erg jammer, maar ik had werkelijk niets te klagen. Het boek werd een succes en inmiddels zijn er zo’n tweeduizend van verkocht. Ik ben apetrots op het boek en op deze mijlpaal en mag vanaf vandaag de tweede druk gaan verkopen.

Knutsel die kaarten dan zelf maar
Na het verschijnen van het boek gaf ik mijn cursisten van de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ steevast een knutselopdracht als voorbereiding: maak je eigen Mayazegel- en toonkaarten. Ik ben namelijk niet voor één gat te vangen en maak van de nood graag een deugd. Een van de cursisten bracht de zegelafbeeldingen in kleur van Patricia Mooren mee en daarop was ik op slag verliefd.

Maanden later had ik een date met Patricia. We ontmoetten elkaar op de volgende Droomdag. Nog meer maanden later mocht ik haar zegelafbeeldingen gebruiken voor mijn nieuwe website en de persoonlijke profielen die ik daar verkocht. Zo raakten de zegels van Patricia steeds meer ingeburgerd. Een co-creatie kon niet uit blijven en ineens was daar de gelegenheid om de kaarten te maken die ik ooit had gedroomd.

Ik zat bij je aan de keukentafel en je had een nieuw boek geschreven
Gelukkig mag ik nog een stukje verder terugdromen. Dit najaar komt het andere boek uit. Een vierkant boek in kleur met frisse heldere kleuren en kaders. Ik verbaas me er regelmatig over hoe nog veel meer details van die droom blijken uit te komen. En hoe zelfs de droom van één van mijn facebookcontacten blijkt uit te komen. In mei 2013, ik had nog geen enkel idee toen, schreef ze me het volgende berichtje.

‘Vanacht gedroomd dat ik bij je aan de keukentafel zat en dat jij een nieuw boek had geschreven met nog twee andere mensen, ik heb de namen gezien maar niet onthouden. Geen idee wat dit betekent, maar misschien kan jij het wel voor jezelf plaatsen.’

Ik ben hard aan het schrijven, samen met Ariadne Henstra, aan een nieuw Maya wijsheid boek. Marja Rosbergen zoekt mooie voorbeelden op en leest kritisch mee. Natuurlijk staan de zegels van Patricia er weer in en Geertje Mol gaat zorgen voor prachtige levenspadcollages.

Hoera! de tweede druk van ‘Mayawijsheid voor je levenspad’
En… terwijl ik mijn dromen één voor één achterstevoren zie uitkomen, ben ik heel blij te mogen aankondigen dat gisteren een kersverse doos ‘Maya wijsheid voor je levenspad’ is afgeleverd. De tweede druk. Zelfde inhoud als de eerste, maar dit keer met de zegelafbeeldingen van Patricia Mooren. Ook in bruin-wit blijken ze prachtig uit te komen. Stond op de cover van de eerste druk Geel Zaad, op de cover van de tweede druk staat Gele Krijger. Dat zegt genoeg, toch?
 

Tekst: Elvira van Rijn

PS Het kan zijn dat wanneer je in de boekwinkel ‘Maya wijsheid voor je levenspad’ koopt, dat je nog een van de laatste exemplaren uit de eerste druk in handen krijgt. Er zitten namelijk nog enkele exemplaren in de logistieke molen. Maar wat ik al schreef: de inhoud is hetzelfde, dus je mist niets!


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda