blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Het uitspreken van je wens

Is er een stappenplan om wensen waar te maken?
Ik geloof dat je de meest wezenlijke stappen in jezelf eerst moet zetten. En dan niet in wat je doet, maar hoe je je wensen in jezelf behandelt. Hoe je ze van binnen benadert: met respect en blijdschap of denigrerend en afkeurend. Ik begon met het verstevigen van de basis in mezelf om mijn wens op te bouwen.
 

Dus nam ik mijn nieuwste wens heel serieus en begon erover te praten met man en metgezellen. Het uitspreken van een wens is een magische daad, omdat je met je woorden je wensen in de wereld zet. Via je adem en je stem -die in veel spirituele tradities als heilig worden beschouwd- spreek je uit wat je wilt. Als het door een ander gehoord is, is het 'out there'. Wat bleek in mijn geval: iedereen wist al dat ik schrijfster wilde worden. Het uitspreken van mijn wens voelde voor mij als een enorme coming out, voor de mensen om mij heen was het evident. Dat ik ooit zou gaan schrijven was meer een vraag van ‘wanneer het zou gebeuren’, dan ‘of het zou gebeuren’ .

Wat me over de drempel heeft geholpen is het boek van Julia Cameron 'Je leven schrijven'. Ze houdt in haar boek een vurig pleidooi voor het nut van schrijven, de noodzaak en de meerwaarde. Volgens haar definitie ben je een schrijver wanneer je schrijft en of je dan ook nog wordt uitgegeven is niet van belang. Het mooie daaraan vind ik dat je jezelf serieus neemt in wat je doet. Het label of je een ‘echte’ schrijver bent, moet je niet laten afhangen van de goedkeuring van anderen, in dit geval van een uitgever. Maar je kunt altijd verrast worden door een uitgeefster met een ingebouwde antenne….die een bericht van je oppikt en erop reageert. Zoiets is magisch en fantastisch om mee te maken.

Ik hoef het alleen nog maar waar te maken.

 

Blog van Fanny van der Horst, gepubliceerd november 2012

Ter inspiratie aan hen die ook wensen en dromen hebben, in het bijzonder aan hen die ook (willen) schrijven. Zie ook de boeken over schrijven en de droomrealisatiekaarten.


http://bron-kracht.blogspot.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda