blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Het uitspreken van je wens

Is er een stappenplan om wensen waar te maken?
Ik geloof dat je de meest wezenlijke stappen in jezelf eerst moet zetten. En dan niet in wat je doet, maar hoe je je wensen in jezelf behandelt. Hoe je ze van binnen benadert: met respect en blijdschap of denigrerend en afkeurend. Ik begon met het verstevigen van de basis in mezelf om mijn wens op te bouwen.
 

Dus nam ik mijn nieuwste wens heel serieus en begon erover te praten met man en metgezellen. Het uitspreken van een wens is een magische daad, omdat je met je woorden je wensen in de wereld zet. Via je adem en je stem -die in veel spirituele tradities als heilig worden beschouwd- spreek je uit wat je wilt. Als het door een ander gehoord is, is het 'out there'. Wat bleek in mijn geval: iedereen wist al dat ik schrijfster wilde worden. Het uitspreken van mijn wens voelde voor mij als een enorme coming out, voor de mensen om mij heen was het evident. Dat ik ooit zou gaan schrijven was meer een vraag van ‘wanneer het zou gebeuren’, dan ‘of het zou gebeuren’ .

Wat me over de drempel heeft geholpen is het boek van Julia Cameron 'Je leven schrijven'. Ze houdt in haar boek een vurig pleidooi voor het nut van schrijven, de noodzaak en de meerwaarde. Volgens haar definitie ben je een schrijver wanneer je schrijft en of je dan ook nog wordt uitgegeven is niet van belang. Het mooie daaraan vind ik dat je jezelf serieus neemt in wat je doet. Het label of je een ‘echte’ schrijver bent, moet je niet laten afhangen van de goedkeuring van anderen, in dit geval van een uitgever. Maar je kunt altijd verrast worden door een uitgeefster met een ingebouwde antenne….die een bericht van je oppikt en erop reageert. Zoiets is magisch en fantastisch om mee te maken.

Ik hoef het alleen nog maar waar te maken.

 

Blog van Fanny van der Horst, gepubliceerd november 2012

Ter inspiratie aan hen die ook wensen en dromen hebben, in het bijzonder aan hen die ook (willen) schrijven. Zie ook de boeken over schrijven en de droomrealisatiekaarten.


http://bron-kracht.blogspot.nl

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/01/2021 De volle maan van 28 januari 2021
23/01/2021 23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad
11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
 

Agenda