blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Het heilige vrouwelijke - ervaring met een SoulCollage(r) kaart

Regelmatig scheur ik afbeeldingen uit tijdschriften voor de workshops en trainingen die ik geef. In het begin kwam ik veel afbeeldingen tegen die ik zelf wilde houden. Veel delen van mij wilden zichtbaar worden middels die afbeeldingen, ik werd er bijna hebberig van. Nu, na jaren maken van kaarten zijn vele (nog lang niet alle) delen zichtbaar geworden op kaarten, maar soms komen afbeeldingen voorbij die mij raken, die bijna roepen: "neem mij, neem mij!". Ik bewaar ze dan ook en stop ze in een map voor een ander moment, waarop ik kaarten maak.

Een paar dagen geleden was ook zo'n moment van kaarten maken. Ik pakte mijn afbeeldingen en ik begon kaarten te maken. Ik had afbeeldingen bewaard van de kathedraal in Chartes, waar ik twee maal een paar dagen ben geweest voor de energie en zielenwerk. De katherdaal is een bijzondere plek voor mij. Ik had een afbeelding van het labyrint en een afbeelding van het bijzondere glas-in-loodraam van Maria, met het net zo bijzondere eigen verhaal, waarover ik nu niet verder uitwijd. Ik werd aangetrokken door het raam van Maria tijdens mijn bezoek en heb er regelmatig voor zitten mediteren. Ik had haar uit het plaatje geknipt en en wilde haar op de afbeelding van het labyrinth plakken. Het klopte niet. Het kon niet. Plotseling kreeg ik het gevoel dat ze haar eigen kaart wilde. Dus zo geschiedde het. Maria kreeg haar eigen kaart met afbeeldingen van de kathedraal.
Na het maken van kaarten besloot ik om een van die kaarten direct te lezen. Ik schudde de kaarten en trok er blind eentje uit. Je kunt het al raden... het was Maria.
Ik stapte in de kaart en deed het ik-ben-degene-dieproces en er kwam een enorm sterke energie naar voren. De energie van het heilige vrouwelijke, waaraan de kathedraal ook is gewijd.  

Door de lezing bracht het mij bij een diepgaand gevoel, heel krachtig.

Hier een stukje van de lezing:

Ik ben degene die...

het eeuwige leven heeft
die zachtheid en reinheid uitstraalt
voor het heilige vrouwelijke staat
de heilige geometrie herbergt en waak over mensen die in deze magische reis stappen
die het licht en de materie is die het goddelijke huist
ik breng mensen tot grote hoogtes

De boodschappen die ze voor mij had waren bijzonder en ik ben zeer dankbaar voor het ontstaan van deze kaart. Het is overduidelijk voor mij dat dit een raadgeverskaart is, die de archetypische dimensie representeert. De kaart heet Maria Magdalena.

Door regelmatig SoulCollage® kaarten te maken en het proces te doen, zul je dit soort ervaringen hebben, sterke synchrociteiten en diepgaande verbindingen. Wil je het graag maken en lezen met andere mensen doen en de kracht van de groep ervaren, of als stok achter de deur omdat je er thuis niet aan toekomt? Doe dan mee met een workshop, of de maandelijkse SoulCollage® cirkel.

Tekst en kaart: Lucy Schaaphok


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nl



A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda