blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Het Gele Mens levenspad - 15 - 27 mei 2013

Mens zijn op aarde is niet altijd eenvoudig. Gele Mens is een taaie: wat er ook gebeurt, hij krabbelt altijd weer overeind. ‘Wat wil ik?’ is de grote vraag van het leven. Niet kiezen leidt tot ingehouden woede die werkt als vergif. Als de bom barst, kun je dat tot ver in de omtrek merken. Als Mens gaat staan voor wat hij echt wil, begint het genieten. Wat hij aandacht geeft, groeit als kool.

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn mensen van tegenstellingen. Ze willen helpen, dienstbaar zijn, maar ook weer niet omdat ze veel tijd voor zichzelf nodig hebben. Ze hebben een grote interesse voor oude wijsheden van en over de mens en mensheid. Als ze aan die belangstelling toegeven, hebben ze veel te brengen voor de wereld.

Ben je zelf geboren het Gele Mens levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.

De kern van dit levenspad
Het gaat in het Gele Mens levenspad om jou! Wat wil jij en wat kies je? De weg ligt voor je open en jij mag echt helemaal zelf zeggen waar het heen gaat. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen vrije wil. Doe je er niets mee, dan schiet je alle kanten op, zonder duidelijke richting.
Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om je als individu verbonden te weten met alles. Je bent niet alleen, we zijn juist al-één. Bezield en verbonden met de Grote Geest, Spirit of welke naam voor jou past. Waar is jouw ziel? Loop je met je ziel onder je arm of belichaam jij werkelijk als Mens op Aarde jouw ziel? Wees een spreekbuis van Spirit en spreek vanuit bezieling jouw eigen waarheid deze dagen, dat werkt bevrijdend.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door duidelijke keuzes te maken. Kies voor jezelf en zet levensvreugde op nummer één bij het maken van keuzes.
  • Je bekrachtigt jezelf door onbevreesd je pad te volgen. Er is er maar één die weet wat goed voor jou is en dat ben jezelf. Volg je innerlijke leiding en vertrouw op jouw eigen autoriteit.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken als je zonder oordeel je licht laat schijnen op alles en iedereen. Accepteer wat er is. Het is perfect zo.
  • Geniet van het leven door je groeikracht te gebruiken. Plant zaden voor de toekomst. Zaai bewust op vruchtbare grond zodat jouw potentieel net als een klein zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom. Alles op zijn eigen tijd, dat wel. Geduld is een schone zaak.

http://www.mayawijsheid.nl

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda