blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Herkenbaar en bruikbaar - recensie

Ik begrijp het principe van bewust worden van negatieve gedachten en uitingen ervan. Wat het doet met mijn lichaam, mijn gedachten, maar ook wat ik een ander kan aandoen met de dingen die er vaak uitgeflapt worden. Positief denken en doen geven een verandering in mijn eigen levenswijze, maar beïnvloeden ook de mensen en dieren om mij heen. Mijn honden kunnen mij hierin zo fijn spiegelen.

Maar ondanks alle verworven ‘wijsheden’ die ik denk te hebben, is het boek van Sandra Ingerman een fijn handvat om weer eens in mijn kracht te komen, en me weer eens echt bewust te worden van hetgeen ik zeg en doe.

Zeker de afgelopen 2 Covid-jaren hebben mij soms tot wanhoop gedreven. Als er ergens negativiteit en negatieve gedachten gekweekt zijn, is het daar wel.
Ik vond het dan ook een hele verademing om weer eens aan de hand meegenomen te worden door al die valkuilen, daar waar het allemaal verkeerd kan gaan.

Sandra geeft fijne werkbare onderzoeksmethoden om deze destructieve gedachten weer de baas te kunnen. Dit doet ze door voorbeelden te geven, maar ook meditaties, schrijfsessies en door zelfonderzoek. Ademhalen is ook zoiets wat er verkeerd insluipt en waar een bewust momentje wel op zijn plaats is. Ze houdt je een spiegel voor, zelfreflectie, en hoe ga je ermee om, hoe projecteren van gedachten werkt. Verder geeft ze tips om jezelf te beschermen en hoe je al die toxische gedachten kunt omzetten in positiviteit, en dus hoe jezelf te helen.

Ik heb het met veel plezier gelezen, heel herkenbaar ook. Een bruikbaar boek dat in eenvoudige taal en tips je aanzet tot zelfonderzoek. Wat weer even die auw-punten aanraakt en laat zien waar het fout gaat, en hoe je de energie kan ombuigen.

Dat betekent niet dat ik soms niet in die valkuilen zal stappen, maar hopelijk herken ik de dingen voordat het escaleert en kan ik zorgen dat het mij minder raakt, en ik sneller herstel. Het was weer even een eye-opener in zelfkennis.

Recensie: Ellen Meuwsen


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda