blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Heilige bron bij Findhorn

De Schotse leefgemeenschap Findhorn is al 30 jaar een inspiratiebron voor Roelien de Lange. Ze bezocht daar herfst 2012 een conferentie wegens het 50-jarig bestaan van Findhorn en gaf er zelf een workshop over de Magie van de Eenhoorn. Er waren mensen van 27 nationaliteiten aanwezig en ze ontdekte een heilige bron.

Vele jaren geleden maakte Roelien het kunstwerk ‘De eenhoorn van Findhorn Baai’ voor Cluny Hill, een landgoed van Findhorn, bij het stadje Forres. Daar vind je het kunstwerk in de balzaal van dit grote ecohotel. Achter het gebouw ligt een oude krachtplek, waar aarde- en hemelkracht sterk samenkomen. Het is een heuvel waar een spiraalvormig pad je omhoog voert tussen witte berken en groene struiken naar een mooi uitzichtpunt. In het bos van Cluny Hill, liggen wel zeven powerpoints, zoals men de krachtplekken hier noemt. Als chakrapunten van de aarde, geven zij energie aan het landschap. De visionair en schrijver Marco Pogasznik geeft hierover informatie en soms cursussen.

Roelien heeft de leefgemeenschap Findhorn (aan de mooie baai met dezelfde naam) zien veranderen van een caravanpark in een prachtig ecodorp en het groeit nog steeds verder. De kracht in de meditatieruimtes en de omliggende natuur maken het tot een magische plek waar de deva’s en engelen sterk voelbaar zijn. Een geweldige plek om je op te laden!

www.findhorn.org www.treesforlife.org.uk
www.findhorn.org/memories
www.creations-in-nature.com (Findhorn-kunst)
Traigh Bhan: retraite oord op het eiland Iona van Findhorn: www.findhorn.org/iona
Het eiland Iona vormt ook een krachtplaats vanuit oude Keltische tijden. Later werd het tevens een bijzondere plek voor het vroege Christendom.

Romantische krachtplaats ontdekt
Op weg naar Findhorn kun je, indien je met de boot in Newcastle aankomt, binnen 1 uur een mystieke Heilige Bron bezoeken (zomers te fietsen). Neem uit Newcastle de A1 naar Morpeth. Vervolg op A697 naar het Noorden. Afslag Rothbury (B6344).
In Rothbury de B6341 naar Thropton (goede logies). Vandaar naar het gehucht Holy Stone. Parkeer de auto of fiets en volg het bordje The Lady's Well (10 min lopen). Deze bron uit oude Keltische tijden werd door de Romeinen gebruikt en heeft een mooie zuivere energie, het water kun je drinken. Zeven Zilveren beukenbomen om de Bron beschermen deze heilige plek.

Foto: Niek Schoorl

Meer foto's zijn te zien op:


http://www.gaiaskracht.nl

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda