blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Geluk is er in overvloed - 8 tips

Iedereen wil gelukkig zijn. Wat geluk voor jou persoonlijk is, bepaal jij natuurlijk zelf. Het is een gegeven dat veel mensen zich regelmatig ongelukkig voelen en dagelijks wensen dat zij weer meer geluk krijgen. Geluk is er in overvloed zowel in jezelf als in het leven. Echter, jij zult het zelf - weer - moeten zien, voelen en ervaren. Hoe doe je dat? Hier 8 tips en oplossingen die je hierbij helpen.

1. Laat het onverwerkte verleden los!
Hierdoor krijg je weer meer energie en voel je je weer ontspannen. Ballast loslaten geeft rust in je hoofd waardoor je weer bewuster kunt leven en genieten. Na het loslaten van ballast durf weer keuzes te maken in je leven en je gevoel te volgen. Hoe? Met behulp van het Boek 'De Jassentechniek' inclusief een Jassentechnieksessie op CD kun je dit zelf effectief doen. 

2. Stel jezelf open voor het krijgen van geluk
Door je innerlijk weer open te stellen voor het krijgen van geluk zul je dit als een magneet weer aantrekken. Sluit jezelf niet op maar beweeg, handel en reageer (vanuit je gevoel) op wat het leven je vervolgens brengt.

3. Laat niet voedende zaken in je leven los!
Laat niet voedende zaken (zoals een relatie die niet - meer - voedt) in je eigen tempo los of solliciteer op werk wat beter bij je past. Durf keuzes te maken die je gelukkiger maken.

4. Leef bewuster
Veel mensen laten het leven letterlijk aan zich voorbij gaan. Leef bewuster en doe dingen met meer aandacht in je leven. Hierdoor krijg je meer rust en ontspanning.

5. Stop met strijden
Door niet meer - innerlijk- te vechten tegen jezelf en zaken die je ongelukkig maken 'ontspannen' deze zich en kom er als vanzelf ruimte voor positieve veranderingen. Ook jij ontspant hierdoor en wordt gelukkiger wanneer je het leven zoals het zich aandient - in eerste instantie - omarmt. Lees hier verder hoe je dat doet.

6. Ga ontspannen door het leven
Besef dat jij bepaalt hoe jij een willekeurige gebeurtenis, situatie of ontmoeting ervaart. Het zijn jouw emoties, projecties en overtuigingen die bepalen hoe jij hierin staat. Reageer niet vanuit negatieve emoties maar probeer je les eruit te halen door de positieve kant te blijven zien. Elke gebeurtenis leert jou iets en brengt je verder.

7. Geef - jezelf - eens een compliment
Jezelf of een ander onderuit halen met woorden voelt niet goed en draagt niet bij tot - innerlijk - geluk. Niemand is perfect. Wees eens blij en tevreden wanneer je iets bereikt hebt en waardeer de positieve kanten van jezelf - en anderen - door (jezelf) regelmatig een compliment te geven. Verwacht of eis dit niet automatisch van een ander terug.

8. Doe weer mee aan het leven!
Mensen die actief leven stralen dit uit, vallen op en worden gezien. Wanneer jij het gevoel hebt dat mensen jou niet zien, je praktijk / bedrijf niet loopt of je de man of vrouw van je leven maar niet tegenkomt, stel jezelf dan de vraag, ''doe ik wel bewust mee?". Lees hier hoe je actief kunt meedoen met het leven.

Tekst: Hans de Waard


http://www.jassentechniek.nl

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/01/2020 24 januari - 5 februari 2020: het Gele Krijger levenspad
21/01/2020 De nieuwe maan van 24 januari 2020
12/01/2020 11 - 23 januari 2020: het Blauwe Nacht levenspad
06/01/2020 De volle maan en maansverduistering van 10 januari 2020
 

Agenda