blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Geheimen, beloning en assertief - recensie

Voor het schrijven van deze recensie trok ik drie kaarten om mij te helpen jou duidelijk te maken hoe waardevol deze kaartenset is. Het werden de kaarten Geheimen, Beloning en Assertief waarvan de laatste de als ondertekst heeft ´neem je plaats in´. Ik moet dan toch weer grinniken omdat de woorden zo treffend zijn voor deze set.

Inhoudelijk bevat de set Geheimen die zich aan je tonen als je een kaart trekt. De teksten zijn echt diepgaand en inspirerend. Soms is het nodig om een zin twee keer te lezen om de waarde ervan tot je door te laten dringen. 

Als Beloning staat er bij iedere kaart nog een aantal vragen die filosofisch van aard kunnen zijn, of een suggestie om uit te voeren. Om een thema van verschillende kanten te bekijken en over na te denken, te delen met vrienden of in de loop van aankomende periode uit te voeren. Het zijn echt opdrachten die conditioneringen kunnen kantelen. 

`Neem je plaats in´ is zo van toepassing op deze set kaarten. Die zou echt bovenaan de lijst mogen staan, in de toptien van zelfontwikkeling. ‘Kosmische kat’ is op zijn plek zijn in de spreekkamer van een coach om goede gesprekken te hebben.

Barb Horn en Randy Crutcher zouden wat mij betreft wereldberoemd mogen worden met deze diep rakende teksten en vragen. Dik verdiend dat ze in 2020 Goud wonnen in de categorie ´Inspirational and Transformational Product´ van de Coalition for Visionary Resources.

Recensie: Helene Korver

 


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda