blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Foto's uitkiezen, een heel proces

Kom ik een fotomap tegen die heet: ‘niet voor dit boek’. Een map vol foto’s van Jenny Boxem, mijn voormalige buurvrouw uit Vries. Wat een proces zijn we doorgegaan met het uitkiezen van de mooiste foto’s - in onze ogen tenminste – voor mijn boek ‘Kruidenwijsheid’. Foto’s met net ietsje meer.

Dat ietsje meer zit hem de ene keer in de lichtval, waardoor de bloem gaat spreken, de andere keer is het een bij of een kevertje dat het kruid een extra dimensie geeft. Maar evenzovele keren ging het over een gevoel: ja, deze dus, dit is hem! Heeft de foto wel de juiste hoeveelheid MB’s was dan de volgende vraag. Nou ja, bij de tweede ronde, want in de eerste ronde hadden we ons toch een beetje verslikt in het bijsnijden want het fotoprogramma verkleinde het formaat bij het opslaan van de foto. Een heel proces met nogal wat leermomenten.

Maar deze foto kwam ik ook in het mapje tegen. De foto van de eik die het zonlicht vangt. Wat mooi, dat licht, vanuit de donkerte naar het prachtige licht kijken. Het doet iets met me. Waarom zit deze foto niet in het boek? Eigenlijk omdat er zoveel mooie foto’s waren en deze qua formaat (technisch verhaal) te klein was. Maar ook omdat de andere foto’s meer pasten bij de inhoud van het verhaal over de aardende kracht van de eik en de steun die hij kan geven. Dus hier dan toch deze foto van de eik, een aperitiefje… van het huis.

PS maak eens poppetjes van de eikeltjes! Gewoon met wat lucifers, blaadjes als rokjes. Maak er nog een kastanjereus bij en nodig je vrienden uit om een voorstelling te geven. Kosteloos plezier, nou ja, het kost een pot thee.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda