blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken ē Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Fluoriet: creŽren vanuit ....

Welke van de drie? Welke foto van de fluoriet spreekt jou op dit moment het meest aan? De paarse (links), de groene (rechtsboven) of de foto rechtsonder? Die laatste zit trouwens ook in het kaartspel 'De essentie van edele stenen'. Kijk eerst goed naar de foto's en bepaal dan je voorkeur. Denk er niet over na maar kijk welke je het meest interessant vindt. Ook al vind je je keuze niet logisch. Lees daarna pas verder.

Ongeacht welke foto je hebt gekozen, de energie is deze week gunstig voor creatie. En je kunt daar het meeste uithalen als je je blijft focussen. Laat je niet afleiden maar bepaal je doel en zet acties en gedachten in die daarmee te maken hebben.

Als je op dit moment vooral valt voor de paarse fluoriet dan is de komende week gunstig voor innovatie. Van heel andere vernieuwende ideeën of een heel andere aanpak van iets. Van iets uitvinden. Door iets op heheel eigen wijze aan te pakken kan er meer worden vormgegeven. Luister alleen naar jezelf en niet naar anderen. Probeer structuur aan te brengen in die nieuwigheden. Er ontstaat dan juist stroming. Het kan een mooi begin zijn van een nieuwe fase.

Als je voorkeur uitgaat naar de groene fluoriet dan is het vooral belangrijk om je te focussen vanuit rust. Regelmatig ontspannen helpt om ruimte en harmonie te creëren die je nodig hebt om iets tot stand te brengen en je te kunnen focussen. Als je te lang blijft doorgaan met iets raak je vermoeid, word je onrustig en kom je vast te zitten. Zorg voor regelmatige ontspanning en rust om je daarna weer volop te kunnen concentreren. Luister heel goed naar wat je hart je ingeeft en volg dat gevoel. Ga niet tegen beter weten in door, maar druk op de pauzeknop.

Als je aandacht uitgaat naar de derde foto ontstaat er vooruitgang door concentratie. Spreek jezelf toe als je aandacht of actie verslapt. Je zult merken hoeveel er tot stand kan komen als je je blijft focussen en je je blijft concentreren. Daardoor ontstaat ruimte voor weer nieuwe gedachten of voor nieuwe dingen. Door dingen te vermijden, uit te stellen of verkeerde prioriteiten te stellen kan er geen stroming plaatsvinden. De situatie blokkeert. Je kunt dat nu zelf doorbreken met goede resultaten. Zelfs vastgeroeste ideeën kun je nu doorbreken.

Weet je trouwens dat ik in juni een gratis kaartcursus geef op facebook met mijn kaartspel 'De essentie van edele stenen'? Zoek op onderstaande pagina het bericht op van 15 mei jl. voor meer informatie.
 

Tekst en foto's: Anneke Agterberg

 

 


https://www.facebook.com/deessentievanedelestenen

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda