blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Eimaan - de volle maan van 6 april 2012

Deze volle maan hebben Petra Stam en Marja de Zeeuw de Eimaan genoemd, omdat het nieuwe leven in deze tijd veelal nog weggestopt is in het onzichtbare, maar zich wel binnen de veilige wanden van ei, baarmoeder of vliesjes aan het ontwikkelen is.

Creatie en schepping zijn mysterieuze vrouwenzaken, en op dit moment staat de volle maan in het teken Weegschaal, het sterrenbeeld dat wordt geregeerd door de planeet Venus; zij was de Romeinse godin van liefde en verbinding, kunst en schoonheid.De vrouwelijke energie die tijdens deze volle maan stroomt zal de lente extra hoop en vruchtbaarheid brengen. Maar het vraagt ook om bescherming en zorg, moederlijke aspecten om dat te kunnen verWEZENlijken wat bij jou bijna klaar is om naar buiten te treden.
Alles wordt helderder en intenser onder het licht van de volle maan. Deze maan zet als het ware een vergrootglas op relaties (de partner of anderen die dichtbij staan). Onuitgesproken zaken komen naar boven, zo ook verantwoordelijkheden en verwachtingen naar elkaar. Gelukkig loopt Mercurius vanaf 4 april weer ‘vooruit’ zodat de communicatie ook weer gemakkelijker loopt (Mercurius retrograde veroorzaakt misverstanden en gedoe op het gebied van de communicatie, mail, post, etc). Ook zul je in deze tijd waarschijnlijk heldere dromen hebben – beschouw dat als belangrijke post uit het onderbewuste om serieus te ontcijferen en om naar te luisteren! Denk ook aan de balans en harmonie, het beeld dat de weegschaal zo duidelijk aangeeft. Rond de lente-equinox staat de volle maan in Weegschaal en rond de herfst-equinox staat de Zon in Weegschaal; het zijn momenten dat dag en nacht even lang zijn en dat het van belang is om ook de innerlijke balans te bewerkstelligen en/of vast te houden. Ga niet in uitersten en blijf bij jezelf, voel je grenzen en vertrouw op je gevoel. In harmonie zijn met je omgeving voelt nu als heel belangrijk, maar vergeet niet de harmonie met jezelf!
Tegenover de volle maan staat de Zon in het teken Ram en brengt de drang tot verandering en vooruitgang. Energie en passie hangen in de lucht - wees je bewust waar je deze energie op richt want als je aansluit bij de wilskracht van Ram kun je nu alles gedaan krijgen!

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda