blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Eerste reacties van levenspadlopers op 'Maya wijsheid voor je levensreis'

Afgelopen week zijn de eerste exemplaren van ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek' van Elvira van Rijn de wereld in gegaan. In dit boek illustreert ze de verschillende levenspaden met citaten uit boeken van en interviews met andere auteurs. Enkelen van hen hebben al een eerste reactie gegeven.

“Ik wist dat er een stukje over mij in zou staan, maar niet dat het hele hoofdstuk Witte Wind met mijn woorden en citaten werd uitgelegd - wat een eer!!! Wat leuk om te lezen dat Arthur Waite hier ook vertoeft. Het maakt het boek heel speciaal en de kenmerken van de levenspaden en de tonen worden kleurrijk en speciaal zo.”
Petra Stam, Rode Hemelwandelaar - toon 12

 

“Een boeiend en interessant boek om naar je leven te kijken alsof het een reis is. Een avontuur. Een instrument om je te herinneren wat je van plan bent. Een kompas. Een boek waarin ik in hoofdstuk 19 voorkwam. Tjonge. Lezen dus! Elvira is een goede gids.”
Margreet Schouwenaar, Blauwe Nacht toon 9

 

Op een heldere en inzichtelijke manier lees ik mijn levensverhaal in Elvira's boek. Niet alleen leuk om te lezen maar ook treffend en raak. Slechts vier bronnen heeft Elvira gebruikt: mijn boeken “Het Parijs van Isis” & “Herstory of Art”, mijn artikel “De hemelse en aardse moeder in tarot en kunst” en het Genderinterview in Historica.
Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe treffend de Tzolkin is, wat een wijsheid hadden de Maya's. En wat fijn dat het zo duidelijk en toegankelijk gebracht wordt in dit nieuwe boek! Echt een aanwinst, vooral voor mensen die er weinig van weten, want het is heel verhelderend.”
Karin Haanappel, Rode Draak toon 10

 

“Ik ben erg blij dat ik met de boeken van Elvira in aanraking ben gekomen. Ze hebben me veel inzicht gegeven, waardoor ik me beter met mijn kracht heb kunnen verbinden. In dit boek staat mijn verhaal bij het Rode Slang levenspad. In mijn praktijklogo zit een esculaap. Aangezien een slangenbeet dodelijk kan zijn, is het zaak om zorgvuldig te handelen. Het krachtigste is echter dat een slang van binnenuit kan vernieuwen en zijn huid door een nieuwe kan vervangen. Ik gun je dat dit boek bij jou ook tot vernieuwing mag leiden en dat je disfunctionele patronen mag doorbreken. Ik hoop dat de boodschap uit dit boek verder uitwaait, zodat ieder mens zich vanuit zijn kracht met zijn medemensen zal verbinden. Vanuit deze verbindingen zal de hemel op aarde ontstaan.”
Richard de Leth, Witte Hond toon 6

“Ik houd me al langere tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en veronderstelde altijd dat iedereen die zich hiermee bezighoudt de dingen min of meer op dezelfde manier beschrijft als ik. We bestaan toch allemaal uit dezelfde energie? En alles is toch met elkaar verbonden? Door de inzichten die de Maya wijsheid verschaft, weet ik nu dat ieder mens zijn of haar eigen accent legt en een unieke invalshoek heeft voor het begrip ‘bewustwording’. Ik vind de dingen die ik schrijf in mijn boeken heel universeel en logisch. Nu zie ik dat wat ik schrijf juist helemaal past bij mijn specifieke pad (het pad van de Witte Hond). Dat dit voor mij het juiste is om naar buiten te brengen. Hoe meer je leert over de Maya wijsheid, hoe meer tools je tot je beschikking krijgt om je te richten op wat jou past. En hoe meer je je talenten op waarde kunt schatten en ten volle benutten.”
Patricia van Walstijn, Witte Spiegel toon 9


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda