blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Een van de interessantste ontdekkingen van de laatste tijd - recensie

“Dit boek is voor mij een van de interessantste ontdekkingen van de laatste tijd’, zo begint astrologe Liesbeth Haring haar artikel voor ASAScoop nr 2 van 2012. In haar artikel gaat Liesbeth Haring eerst in op het werk en de horoscoop van Mellie Uildert, een belangrijke pionier op het gebied van spiritualiteit, astrologie en natuurgeneeswijzen. En vervolgens schrijft zij: “Een belangrijke nieuwe uitgave komt van ons eigen taalgebied:

‘In het licht van de Maan’, ook een boek over natuurgeneeswijzen en astrologie, maar geschreven door een geheel andere generatie. Zowel inhoud als vormgeving zijn erop gericht om de kracht van de Maan op je eigen manier te onderzoeken en toe te passen en zo bewust in het leven te staan, en dichter bij je gevoel, intuïtie en onderbewuste processen te komen. Dus meer op een vrouwelijke wijze kennis tot je te nemen, op zoek te gaan naar je eigen waarheid. (…) Elke volle maan heeft een eigen naam en thema gekregen waarin astrologie, tarot, mythologie, symboliek, rituelen, jaarfeesten, bomen en elementen aan de orde komen. In deze dertien hoofdstukken gaan zij in op de achtergrond van deze volle maan vanuit verschillende culturen, en leggen zij verband tussen de tijd van het jaar en hoe de natuur die periode een reflectie kan zijn voor je eigen gemoedsgesteldheid. Als je je hiervan bewust wordt, kun je meer in verbinding komen met het Zelf en het universum. Jouw talenten ontdekken, je mogelijkheden en onmogelijkheden. (…) De vele bijpassende kleurenfoto’s, tarotleggingen, praktische tips, verhalen en sprookjes maken dit boek tot een boeiend, inspirerend en indrukwekkend werk.”

Het hele artikel inclusief een korte horoscoopduiding van Petra en Marja is als dowload te vinden op de pagina van ‘In het licht van de Maan’ - volg de link hieronder.


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda