blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Een prachtig verhaal dat dingen in beweging zet - recensie

Toen ik aan Beschermheer begon, was het vooral mijn nieuwsgierigheid die wilde lezen… nieuwsgierigheid naar hoe Linda’s verhaal verder zou gaan na ‘Nephilim’. Misschien een beetje naïef van mij, want ik weet hoe Linda’s boeken mij grijpen en aan het werk zetten met mijn eigen gevoel en ziel. Maar toch was ik niet voorbereid toen ik ineens met mijn neus tegen een muur aan liep en overspoeld werd door emoties.

Tot dat moment had ik aan een stuk door gelezen, zat ik helemaal in het verhaal en genoot ik van ieder woord… maar vanaf dat punt (en ik vertel bewust niet welk punt, want dat zal voor iedereen anders zijn denk ik) was het niet meer de woorden lezen, maar de woorden voelen, laten aankomen en dingen overhoop laten halen. De rest van het boek ging niet zo snel meer, het was niet meer verbonden met mijn nieuwsgierigheid naar het verhaal, maar met mijn ziel die aan het leren is… Leren over het belang van je geboortegrond, over het belang van zijn wie je bent en leven zoals je bedoelt bent te leven.
Mijn spirituele leven is altijd best wel verborgen geweest. Pas de laatste maanden begin ik dat langzaam te delen met mijn omgeving en nu, door het lezen van Beschermheer, besef ik dat het tijd wordt om mijn spirituele leven en mijn dagelijkse leven één te laten worden. Ik ben wie ik ben, ik wil zijn wie ik ben, ik wil leven zoals ik ben en ik wil mijn geboortegrond de eer geven die het verdient!
Maar het mooiste wat ik me realiseerde door ‘Beschermheer’ is, dat mijn eigen Beschermheer ook bij me is, bij me was op moeilijke momenten in het verleden en bij me zal zijn op belangrijke momenten in de toekomst. Ik was het vergeten, maar door hoe Linda over Mikha schrijft, herkende ik mijn gevoelens voor mijn Beschermheer en nu ik dit schrijf stromen de tranen weer over mijn wangen… want mijn Beschermheer is in dit leven ook al bij mij op bezoek geweest, niet in de vorm van een mens maar als hond. En haar naam was, geloof het of niet, Mika… Dit besef is nog heel pril en ik weet nog niet goed wat ik ermee moet, maar ik weet wel dat ik popel om mijn herinneringen en ervaringen op te halen en tot me door te laten dringen nu ik wat beter in staat ben ze te begrijpen.

Kortom het tweede deel van Lindas’s serie ‘Kind van wegen’ is een prachtig verhaal, dat dingen in beweging zet, dat je aan het werk zet, dat je dingen laat inzien… Het enige wat je hoeft te doen is de woorden tot je nemen en open staan voor alles wat er langs komt.

Recensie: Brenda Ebben


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda