blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Een mooie vingerwijzing - recensie

Het prachtige plankje (apart te bestellen voor € 45,50 ook bij A3boeken.nl) met de twee vingerlabyrinten doet het ’m. Met je vinger ga je door zacht geschuurde geultjes, terwijl je je aandacht richt op levensvragen. Je tastzin staat vol aan. Essentieel zijn de zeven wendingen die je maakt. Bij elke wending doe je beelden en inzichten op…

Het labyrint is een oud symbool. En voor de duidelijkheid, géén doolhof! Wie het loopt beleeft een innerlijke reis. Vele mensen kennen het labyrint van Chartres, en tegenwoordig zijn er op festivals zelfs labyrintkunstenaars met eigen ontwerpen actief. Al veel ouder is het zogeheten Kretenzische labyrint. Het verhaal gaat dat kerkelijke autoriteiten dit natuurlijke labyrint wat aangepast en ‘vervalst’ hebben (ook in Chartres dus). Het mooie symbool zie je op rotsen in de natuur of bij ingangen van grotten staan. Of soms nog als heidens overblijfsel op stenen bij kerkdeuren. Maakten mensen eerst met hun vingers een innerlijk reisje voor ze een geheiligde plek betraden? Het lijkt zo. Werken met het vingerlabyrint geeft je als het ware weer verbinding met dit oude ritueel.

Trainer/coach John Musterd schreef een helder en handzaam boekje over hoe dit vingerlabyrint eigentijds benut kan worden. Als meditatie of in combinatie met de leer van zeven chakra’s, bij het verbeteren van motoriek bij kinderen, of in coachingsituaties, etcetera. Er is de weg naar binnen, de weg naar buiten, de betekenis van wendingen. En drie fasen: ontdekken, ontvangen en gebruiken. Ook de keuze van welke vinger je gebruikt, of als je stukjes blijkt over te slaan, geeft informatie. Alles ten doel van ‘op reis gaan om bij jezelf zijn’. Een mooie vingerwijzing!

Recensie: Rob Heiligers voor BewustZijn online


http://www.bewustzijnonline.nl/www.bewustzijnonline.nl/boeken.html

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda