blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

Een droom komt uit!

Na een studie rechten en een carrière in het bedrijfsleven realiseerde ik me op een gegeven moment dat ik iets deed wat niet goed voor me was. Ik vond mijn werk eigenlijk al lange tijd helemaal niet leuk meer, was of ziek of op weg om ziek te worden. Maar mijn doorzettingsvermogen was sterker – ik kon toch niet opgeven? En ik bleef maar doorgaan.

Een burn-out van vijf jaar zorgde ervoor dat ik uiteindelijk met mezelf de afspraak maakte dat ik vanaf dat moment altijd eerst naar mezelf zou luisteren. De start van mijn bedrijf Droomwerk Coaching en Advies was de bekroning op het terugvinden van mezelf en het vinden van mijn levensopdracht. Achteraf is het zo duidelijk dat alle (nare en goede) ervaringen me hebben gebracht waar ik nu ben. Ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Ze hebben me mijn intuïtie en gevoeligheid doen (her)ontdekken en dat levert me nu een ware schat aan inzichten voor mezelf en anderen op. Over hoe je je dromen kunt najagen en realiseren, hoe je van jezelf kunt houden en over het proces van persoonlijke bewustwording en spiritualiteit. Het gaat in dit leven om doen wat JIJ fijn vindt om te doen, om te doen waaraan je plezier beleeft en waarvoor je in de wieg bent gelegd. Pas dan kun jij immers ook echt iets voor een ander betekenen.

Naast de afspraak die ik met mezelf had gemaakt over luisteren naar mezelf, besloot ik ook alleen nog maar te doen waarvan mijn hart gaat zingen en dat is bijvoorbeeld werken met kaarten. Ze versterken niet alleen mijn intuïtie en geven me veel inzichten, maar ik ben ook dol op kleuren, vormgeving en illustraties. Ik ging dus op zoek naar kaarten die echt zouden passen bij mij en het werk dat ik doe, mensen helpen bij het realiseren van hun dromen. Maar ik kon ze nergens vinden!

Op een druilerige zondagmiddag, zo’n jaar geleden, schreef ik vanuit mijn intuïtie 52 teksten voor realisatiekaarten. Het ging zo vloeiend en snel dat ik er geen enkele twijfel over heb gehad, dat dit kaartspel er wel moest en zou komen. En ik wist ook al wie deze kaarten zou gaan illustreren… Via Twitter had ik een paar maanden eerder een heel bijzondere ontmoeting gehad met een geweldige vrouw uit Latijns-Amerika. Tijdens deze ontmoeting wisten we allebei direct dat we ooit zouden samenwerken, de vorm was op dat moment nog niet duidelijk, maar het was een voorbestemde ontmoeting. Daarvan waren we allebei overtuigd. Je snapt al aan wie ik dacht toen ik naar de teksten keek. Ik vroeg Marisabel Munoz of ze de kaarten voor me wilde illustreren en ze zei direct ‘JA’! Ze maakte een paar proeftekeningen en toen kwam mijn angst even om de hoek kijken. Waren mijn teksten wel goed genoeg? Ik was toch geen schrijver? Zouden mensen hier wel op zitten te wachten? Maak ik mezelf niet belachelijk? Enfin, je herkent dat stiekeme hardnekkige stemmetje misschien wel dat de kop op steekt als je iets nieuws wilt uitproberen. Maar ik liet me niet uit het veld slaan en besloot er toch werk van te maken. Nee had ik immers…

Tijdens de Droomdag van Vrouw en Passie gaf ik een workshop over het waarmaken van je dromen. Mijn dag zat zo ontzettend vol, dat ik helaas geen kans had om verder om me heen te kijken dan mijn workshopruimte. Bovendien was mijn energieniveau aan het einde van de dag dusdanig dat ik besloot lekker naar huis te gaan. Toch ook wel jammer… want op die dag stond er een uitgever die speeddates gaf over het publiceren van eigen werk.
Een paar weken na de Droomdag besloot ik een dag te wijden aan deze droom en ging op internet op zoek naar informatie over het (laten) publiceren van mijn kaarten. Ik trof een interessante groep op LinkedIn en besloot daar om advies te vragen. Wonderen bestaan echt, want drie keer raden wie daar als eerste antwoord gaf. Juist! De uitgever die op de Droomdag speeddates gaf, Adrie Beyen van A3 boeken.

Ze deed me het aanbod om eens met haar van gedachten te wisselen en dat deden we snel daarop. Ik herinner me dat ik helemaal opgewonden was, want ik had echt veel meer informatie nodig over deze voor mij volledig vreemde wereld en dit was mijn kans om advies te krijgen. Na een heel fijn gesprek vroeg ik haar waar ik volgens haar het beste zou passen, welke uitgeverijen zouden wellicht belangstelling hebben voor mijn kaartspel. Ze noemde een aantal uitgevers en zei toen tussen neus en lippen door, dat ik het ook eens bij A3 boeken zou kunnen proberen. Het duurde even voordat het tot me doordrong wat ze zei. Mijn hemel, zei ze dat nou echt?
Voorzichtig herhaalde ik wat ik dacht dat ze had gezegd had en ze bevestigde dit lachend. Zenuwachtig beloofde ik een voorproefje te sturen van de illustraties en de teksten en toen begon het wachten.

Gelukkig ontving ik vrij snel een e-mail terug. Ze gaf echter aan dat ze nog het een en ander moest uitzoeken en dat haar antwoord nog even op zich zou laten wachten. Mijn nagels begonnen er steeds minder mooi uit te zien, dus ik was opgelucht dat na een paar dagen uiteindelijk het verlossende antwoord kwam: “JA, ik ben zeker geïnteresseerd!”
Hoe vlot en soepel kan een droom werkelijkheid worden? Nou, zo vlot! Mijn vertrouwen en innerlijk weten dat dit me zou gaan lukken, hebben me niet teleurgesteld.

Op de Powerdag van 16 februari 2012, wederom georganiseerd door Vrouw en Passie, wordt mijn droom werkelijkheid! De presentatie van mijn ‘Maak werk van je droom! 52 realisatiekaarten’ vindt tijdens deze dag plaats op de plek waar het allemaal begonnen is en waar alles samenkomt. Dan krijg ik de kaarten fysiek in handen en is het ECHT!
Bij de stand van A3 boeken geef ik de hele dag speeddates aan de hand van het kaartspel en geef ik jou een duwtje in de rug op weg naar de realisatie van jouw droom.

Ik kan niet wachten tot het zover is… Hoe lang ga jij nog wachten totdat jij jouw droom gaat najagen?

Louisa Perreyn


http://www.a3boeken.nl/nl/agenda/16-02-2012-powerdag-vrouw-passie-met-o-a-speeddates-door-louisa-perreyn-en-elvira-van-rijn

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda