blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een 4 in 1 boek - recensie

De 22 kaarten van de grote Arcana vormen samen met de 56 kaarten van de kleine Arcana het traditionele tarotspel. Corrie van Hese Balten, eigenaresse van praktijk Isisbewustwording.nl, is psychosociaal werker en tarotiste en verwerkte eigen ervaringen in haar spirituele roman: Arcana, de geheimen van het leven.

Gebruikmakend van de Rider-Waite tarot, een van de populairste esoterische kaartspellen ter wereld, begint ieder hoofdstuk met een afbeelding van een toepasselijke kaart en bijbehorende heldere uitleg. De energie van deze kaart speelt een rol in het verhaal van Frieda. Door ruzie is haar gezin uiteengevallen en samen met haar partner is zij op reis gegaan naar Spanje, zoekende naar innerlijke rust en vrede. Aan het eind zijn er 33 kaarten besproken, is de symboliek van de tarot inzichtelijker gemaakt en ben je deelgenoot geworden van een stukje uit het leven van de hoofdpersoon. Maar dat is nog niet alles. 

Van Hese Balten geeft de lezer (levens)vragen ter overpeinzing en een innerlijke reis in de vorm van een geleide meditatie mee.

De rondreis per camper door Spanje in het eerste deel bevat naast het persoonlijke relaas van Frieda, parabels, informatie over de geschiedenis van deze landen en veel wijsheden. Universele thema’s over verdriet, pijn, angst, vertrouwen en loslaten maken plaats voor Frieda’s droomreizen en visioenen. Wanneer ze de godin Isis ontmoet in een van haar visioenen besluit ze naar Egypte te gaan om haar te zoeken, inzicht te vinden, inspiratie en levenskracht op te doen. Deel twee speelt zich af in Egypte waar de mythe over Isis, Osiris en Horus antwoorden geeft.

Wanneer je wilt werken aan bewustwording is Arcana een waardevol werkboek. Wil je een spirituele roman lezen, dan is Arcana een prachtig boek. Ben je op zoek naar betekenis van de tarot in het dagelijks leven? Arcana geeft duidelijke voorbeelden. Houd je van oude verhalen, mythen en parabels? Arcana! Kortom, dit is een 4 in 1 boek dat verdient gelezen te worden.

Wanneer je meer wil weten over zelfverwezenlijking en spirituele groei, kun je in navolging van dit werk ook lezen: Isis en de 14 sleutels tot heelwording van Petra Stam en Els Lijesen en Inwijding van Elisabeth Haich.

Marjan van Druenen

 


https://www.hebban.nl/recensie/marjan-van-druenen-over-arcana

Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
01/09/2021 1 - 13 september 2021: het Rode Draak levenspad
 

Agenda