blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Edele stenen legging 13082018

Voor de komende periode trok Anneke Agterberg de kaarten van de Pentagrammen 1, de Dwaas en de Magiër uit de Tarot. Daarnaast vielen er tijdens het schudden van de kaarten uit het kaartspel 'De essentie van edele stenen' twee kaarten uit: de rutielkwarts en de Pietersiet. 

Er kan van alles aan de hand zijn:
- Een nieuw begin.
- Een onbekende situatie heeft zich aangediend.
- De start van iets.
- Een vernieuwde mogelijkheid.
- Een verandering vormgeven.
- Uit een passieve situatie komen.
Wat het ook is, er is een bepaalde dualiteit mee gemoeid, want de getallen op de tarot kaarten 1 + 0 + 1 = 2. 

Wat een bijzondere kaarten vallen er de laatste tijd! Bijzondere combinaties, met name uit de tarot. 

Drie tarotkaarten die een nieuw begin aankondigen, of je dit nu als een leuke of als een verwarrende tijd ervaart, het is nieuw. Met een pentagrammen 1 wordt er iets van je verwacht. Aangezien de hand van links komt, mag je iets doen met herinneringen, ervaringen of situaties uit het verleden. Mooi hè, die rozenhaag op de achtergrond. Met liefde mag je het verleden achter je laten en door naar de volgende ronde. Daar mag je werken, liefhebben, spelen, vormgeven of rusten en gewoon ‘zijn’. 

De dwaas zegt tegen je dat je vertrouwen mag hebben. Wat er ook speelt, het belangrijkste is dat er eerst vertrouwen is voordat je doorgaat. De dwaas staat aan de rand van de afgrond. 
Zodra je het gevoel hebt dat je aan de rand van dat ravijn staat, is het beter nog niet verder te gaan. Eerst vertrouwen voelen, daarna pas door. En vertrouwen moet je voelen. Dan voel je vaste grond onder de voeten ook al weet je niet waar je heen gaat. Vertrouwen krijg je door eerst te accepteren dat iets is zoals het is. Je situatie is niet voor niets zo ontstaan. Je hebt voor hetere vuren gestaan en je leeft nog! Vertrouw erop dat dit ook goed komt.

Zie je het als een avontuur, dan kan je wel doorgaan. Dan kom je als vanzelf bij de Magiër, die, zoals ik onlangs schreef: alles in huis heeft om een nieuwe start te maken. Die is zich heel bewust van al zijn kwaliteiten en talenten en die kan door. 

Is het momenteel een avontuur waar je in zit? Volg alle bewegingen om je heen, zo zegt de rutielkwarts kaart. Plannen worden concreet. Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande en het tempo kan versnellen. Als er nog geen beweging lijkt, terwijl je er wel klaar voor bent, zorg dan zelf voor beweging. Zet gedachten om in concrete acties. 

Sta je voor dat ravijn? Realiseer je dan, zo zegt de Pietersiet kaart, dat doemdenken en angsten door je denken ontstaan. Hoe reëel zijn die angsten? Is het waar wat je denkt? Jij bent niet je denken! Creëer eerst grond onder je voeten zodat je weer stevig kunt staan!

Het getal 2 geeft dualiteit weer. Misschien wisselen de beschreven situaties zich wel af in je hoofd, van avontuur naar de afgrond en weer terug! Of er is een andere dualiteit gaande. Met een 2 ben je namelijk twee personen in één: ja èn nee. Gevoel èn ratio. Je binnenwereld èn je buitenwereld. Ontvangen èn geven. Je wilt de ene dag iets echt niet en de andere dag juist weer wel. Je bent ze allemaal in één. Soms zo verwarrend. 

Zoek evenwichtigheid, balans en wederzijdse steun, zo is het advies bij het getal 2. Wees flexibel en veer mee met wat je op dat moment wilt. Zoek iemand die je ruggensteun geeft en doe het niet alleen. Is iets niet van jou, is het niet jouw verantwoordelijkheid? Dan hoef je er sowieso niets mee. Leer wat je echt wilt en leer ook nee te zeggen. 
Doe iets wat voor ontspanning zorgt. Pffffff adem uit……

Tekst en foto: Anneke Agterberg


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda