blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Dromen realiseren met kinderen

Onlangs ontdekte ik hoe geweldig ook kinderen al vanaf een jaar of 5 de ‘Maak werk van je droom!’ kaarten vinden. De kaarten heb ik in eerste instantie niet specifiek voor hen geschreven, maar ze blijken de combinatie met de heerlijk speelse en magische illustraties van Marisabel Munoz geweldig leuk te vinden.

Dit laatste jaar kom ik zelf nog steeds dichter bij wie ik echt diep van binnen ben en ontdekte ik weer een talent in mezelf dat ik ergens altijd als heel normaal heb bestempeld. Ik blijk bij uitstek het talent van spelen erg goed te beheersen. De blinde vlek is niet meer blind. In alles omarm ik de dingen waarvan ik als kind al vreselijk blij werd en dat is het creatieve buiten spelen, maar ook alles wat kleurrijk en visueel is en in het bijzonder ook de inspirerende films van Walt Disney. Mijn eigen innerlijk kind stuitert werkelijk van enthousiasme op het moment en vanuit dat stuk komen de kinderen nu op me af. Ze willen meespelen en dus ook met de kaarten!

Met de kinderen kijk ik naast de tekst ook veel naar de illustratie die erbij hoort. Meer nog dan bij de volwassenen vraag ik ze naar wat ze in dat plaatje zien en waar ze aan moeten denken wanneer ze er naar kijken. Wat valt ze op en wat is dan de link met hun eigen leven? Een meisje trok onlangs een kaartje, dat beschreef dat ze nog even moest volhouden, maar dat de droom echt gauw gerealiseerd zou worden. Daarop riep ze direct zelf: “Joepie, ik mag bijna naar mijn nieuwe school!” Ik sta steeds weer versteld van de bijzonder heldere, eigen conclusies die ze trekken. Zo leer ik ze hoe enorm waardevol hun eigen intuïtie is en wat ze daarmee kunnen doen voor zichzelf en ook voor hun ouders en begeleiders. Want wat is er nou leuker dan samen met je vader of moeder of de juf in gesprek te gaan naar aanleiding van wat jij ze als kind te vertellen hebt? Want zeg nou zelf, meestal is het andersom toch? Maak je borst maar nat, lieve ouders…

Tekst: Louisa Perreyn


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda