blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Drie tips om om te gaan met negatieve energie

Ook ik ben wel eens uit mijn energie. Dan heb ik geen bubbels en dan voelt het als plat water. “Oh gelukkig heb jij dat ook wel eens!” is dan vaak de reactie van mijn omgeving. “Als zelfs een energie-expert dit wel eens heeft dan is er dus nog hoop voor mij…”
Ja!! Daarom heb ik dit artikel met tips geschreven. Mijn hoofd neemt ook wel eens een loopje met me en er gebeuren ook in mijn leven dingen die me bang maken, verdrietig of boos. Soms kleine dingen maar ook wel eens heftige dingen. Dan raak ik uit mijn goede energie en dan kan ik daar ook echt last van hebben (en mijn omgeving dan ook trouwens.

Ik geef mezelf in zo’n situatie altijd even de tijd om te voelen wat er is en ik laat dat even zijn. Maar al snel haal ik bij mezelf het besef weer naar boven dat het niet de situatie is die bij mij plat water creëert, maar dat ik dat zelf doe door de gedachten die ik erbij maak. Die creëren namelijk een gevoel en dat heeft weer een stijging of daling van de energiefrequentie als resultaat. Dus dan trek ik me terug, kalmeer ik mijn denken en ga ik ruimte creëren zodat mijn bubbels weer terugkomen.

En ja, het kan een flinke uitdaging zijn om je energie te beschermen en hoog te houden vooral als je je er niet van bewust bent dat je zelf die energie creëert. Maar het is wel belangrijk om te doen want die bubbels-killers doen je geen goed! Het is slecht voor je gezondheid, slecht voor je relatie en uiteindelijk ook slecht voor je werk en alle vlakken van je leven, want je trekt aan wat je uitstraalt...

Als je je overwhelmed voelt door negatieve energie dan kunnen deze eenvoudige tips je helpen:

1. Adem
Maak contact met je lichaam, adem een paar minuten langzaam en bewust vanuit je buik en probeer je uitademing langer te maken dan je inademing en je zult merken dat je lichaam ontspant en je hoofd kalmeert.

Adem good vibes in … en bullshit uit … repeat ;-)

2. Creëer ruimte
Lage energiefrequenties doen je energie krimpen en je wilt juist meer ruimte creëren. Ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen en naar buiten toe gaat uitstralen. Dat kun je doen door je voor te stellen dat je licht laat schijnen in je onderbuik. Je hoeft het je alleen maar voor te stellen want ‘energy goes where attention goes’ dus probeer het gewoon.
Stel je maar voor dat je licht brengt in je onderbuik en dat dat licht steeds helderder gaat schijnen en steeds groter wordt. Op een gegeven moment gaat het licht zelfs overlopen naar je borstkas en later ook via je keel naar je hoofd en zodra je hele centrale energie-as gevuld is met licht ga je het verder uit laten stralen zodat het al je cellen vult en verder zelfs door je poriën heen naar buiten.

3. Hoge energiefrequenties 
Zodra er weer ruimte is en je energie weer aan het stromen is ga je hem opladen op een hoge energiefrequentie en dat hoeft ook helemaal niet ingewikkeld te zijn. Denk maar gewoon aan een keer dat je heel blij was of dat je heel veel liefde voelde, en laat dat maar door heel je systeem stromen. 

Het meest belangrijke in energiemanagement is dat je bewust bent van het feit dat je je energiefrequenties zelf creëert en dat je bewust actie moet ondernemen om je energie te beschermen en hoog te houden. Daarom heb ik nog een bonustip voor je. Zodra er iets gebeurt waardoor jij uit je energie gaat, vraag je dan eens het volgende af: “Als deze situatie een trigger is voor mij om iets te leren, welk bewustzijnsbesef moet ik dan krijgen?” 

Tekst: Jeanine Hofs

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda