blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Doorvoeld, open, informatief en helder - recensie

"Muis heeft een goed hart, is sociaal en deelt wat ze kan met anderen (zowel materieel als immaterieel). Ze ziet details, maakt verbindingen waar anderen aan voorbij gaan en zoekt verdieping. Of ze ziet de stap die iemand is vergeten- zij ziet op microniveau."
Zomaar een treffend stuk uit het boek, althans voor mij dan. Muis is mijn krachtdier en het is heerlijk om te lezen over alles van de muis. Zowel de sterke als de zwakke punten die beschreven worden resoneren met hoe ik me op dat moment voelde.

In haar laatste uitgegeven boek 'Krachtdieren' neemt Petra Stam je mee in de betekenis van 66 krachtdieren. Door het boek te lezen kun je je vereenzelvigen met jouw krachtdier. De beschrijvingen zijn puur zoals het dier zelf is.

De foto’s in het boek zijn zuiver en helder, ze geven een exact beeld van het dier weer zonder afleidende, mystieke dingen eromheen.

De mythologie wordt uitgebreid aangehaald, van bekende sprookjes tot onbekende legendes. Daaruit blijken vele krachten en schaduwkanten.

Het kopje 'kosmisch' vertelt in beknopte vorm over de plek van het dier in de westerse astrologie. Niet alle dieren komen voor in ons sterrenstelsel, maar als er informatie is over het dier in een ster, sterrenbeeld of nevel, dan wordt die besproken.

Het wordt op zo’n manier beschreven dat het heel makkelijk is om je met de energie van het dier te verbinden. De verhalen zijn open en informatief, zonder langdradig te worden.

Elk hoofdstuk bevat een onderdeel 'Dromen en thema’s'. De informatie die daar staat komt vanuit dreamproving (slapen op een energetische dierremedie). Hier kon ik persoonlijk niets mee.

Aan het eind van elk stuk staat een kader met daarin een verkorte beschrijving van de betekenis van het betreffende dier, die zijn praktisch en helder.

Doordat Stam zich een week lang heeft verbonden met elk dier kun je duidelijk teruglezen dat elk aspect van het dier doorvoeld en beschreven is. Haar achtergrond als klassiek homeopaat en astrologe zorgt voor een overeenkomst met het boek en haar werk.

Wat mij betreft een prachtig boek, wat je keer op keer erbij kan halen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Recensie: Helene Korver


Gerelateerd(e) boek(en)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/11/2019 20 november - 2 december 2019: het Blauwe Aap levenspad
13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
 

Agenda