blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Dimmen....

Het is mijn vak om ervoor te zorgen dat mensen meer energie krijgen. En net als met veel dingen is het ‘meer energie’ krijgen ook altijd een proces. Het begint met het constateren van het probleem, daarna het analyseren van de mogelijke oorzaken en vervolgens het maken van een plan van aanpak.

Dat plan van aanpak speelt natuurlijk in op de mogelijke oorzaken. Want daar is de oplossing te vinden. Om een ander resultaat te krijgen, zul je dingen moeten veranderen. En dat is niet altijd even makkelijk. Een mens is een gewoontedier en ze zeggen niet voor niets dat het moeilijker is om iets af te leren dan iets aan te leren.

Hoe kan ik die knop omzetten?
Als ik tijdens zo’n proces iemand een advies geef dan hoor ik heel vaak: “ja, maar dat kan ik niet, want ik heb nog zoveel te doen” en “ik weet niet hoe ik die knop om kan zetten”. Maar wie heeft er ooit bedacht dat je meteen een knop moet kunnen omzetten als je iets wilt veranderen? Waarom moet de boel dan meteen worden omgegooid?

100% perfect
Eén van de grootste oorzaken van energieverlies is dat wij alles perfect willen doen. Vooral vrouwen hebben daar een handje van. Wij moeten de perfecte moeder zijn, de perfecte huisvrouw, de perfecte collega of baas, de perfecte vriendin, het perfecte sportmaatje, de perfecte geliefde, mis ik nog iets? En nu dus ook de perfecte roeromgooier? Dat vraagt om teleurstellingen en om afhaken.

De 2012 oplossing
In deze moderne tijd hoeven we ons toch niet te beperken tot knoppen die omgezet moeten worden? Dat vind ik zó vorige eeuw! Heb je al eens gedacht aan een dimmer?!?
Dus niet aan of uit, maar gewoon een tikkie terug. Gewoon een beetje dimmen.

Als ik even wat minder energie heb dan kan ik ook niet altijd mijn cliënten afbellen en op de bank gaan zitten. Dan gaat het leven ook gewoon door, maar ik pas het wel aan. Ik zet de knop dus niet op ‘uit’ maar ik gebruik mijn dimmer. Zo loop ik bijvoorbeeld wat langzamer van A naar B. Zorg ik dat ik mijn pauze ook echt neem en benut. Ik praat wat minder (ja, dat kan echt) en wat minder hard. Ik zorg ervoor dat ik niet uitloop. Kortom ik doe wat ik moet doen, maar ik bezuinig wel. Ik gebruik mijn dimmer.

Nu jij!
Hoe zit het met jouw energie? Kan je wel wat meer gebruiken? Heb je al eens bedacht wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn? En zou je hier en daar wat dimmers kunnen installeren?

Reacties zijn welkom op het blog van Jeanine Hofs:

 


http://www.jeaninehofs.nl/Blog

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda