blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

De weg van de pelgrim is als een labyrint

De innerlijke pelgrim zal onderweg wisselende ervaringen hebben. Soms lijken alle stappen die je zet focus en helderheid te hebben en dan opeens voert het pad langs een onbekende weg, die zich lijkt af te wenden van jouw hart. Net als in het labyrint is er voor de innerlijke pelgrim maar één weg te gaan. Elke kilometer die je schrijft, iedere excursie die je onderneemt, elke levensvraag waarop je reflecteert en ieder moment waarop jij je laat verwonderen zijn stappen die je als innerlijke pelgrim zet op de weg naar jouw hart. Het gaat er niet om of het ‘mooie’ stappen zijn, of anderen je hierom kunnen bewonderen, of anderen het zinvol vinden. Waar het om gaat is dat je als pelgrim jezelf in beweging zet en zonder haast deze beweging voortzet tot je in het hart bent aangekomen.

Tijdens de voorbereidingstijd op de feitelijke tocht krijg je ruim de gelegenheid om vertrouwd te raken met de weg van het labyrint. Je leert zelf het klassieke zeven-padenlabyrint te tekenen en dit vervolgens te lopen met je vinger op papier en het te beschrijven. Zowel aan het begin van de pelgrimstocht als onderweg word je verschillende keren uitgenodigd om een uniek labyrint te maken in de natuur en dit fysiek te lopen.

(...)

Als je meer tijd hebt, dan kun je echt een labyrint lopen. Het strand is een van mijn meest favoriete plekken om dat te doen. Het harde zand vlakbij de vloedlijn, dat de zee achterlaat zodra zij zich terugtrekt, is als het ware gemaakt voor het tekenen van een labyrint. Nadat ik het heb gelopen, zijn er altijd mensen die komen kijken naar de lijnen in het zand. Ik heb verschillende keren gezien hoe zij probeerden de vormen na te tekenen, maar omdat ze de opbouw niet kennen is het bijna onmogelijk om het labyrint zo na te tekenen. Maar wanneer je dat eenmaal weet, is het verrassend eenvoudig.

Tekst uit: 'Innerlijk pelgrimeren' van Christine de Vries

Een labyrint lopen op het strand was onderdeel van de innerlijke zomerpelgrimage die Christine de Vries deze zomer aanbiedt. Ze houdt een weblog van deze pelgrimage bij (volg de link hieronder). En als je naar dit prachtige, verstillende filmpje kijkt, ben je er gewoon bij!


http://www.shodo.nl/10-weken-innerlijk-pelgrimeren/547-weblog-zomerse-pelgrimstocht-3.html

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/06/2021 De volle maan van 24 juni 2021
02/06/2021 2 - 14 juni 2021: het Witte Hond levenspad
31/05/2021 Spot on! - recensie
21/05/2021 Veelzijdig en uitgebreid - recensie
 

Agenda