blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 9 juni 2017

De warmte neemt toe, het is steeds langer licht en de natuur bruist van de energie. De groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. Steeds meer bloemen openen zich, tonen hun kleur en geven geur af. Alles groeit overdadig hard in deze tijd. Voor ons betekent het dat het belangrijk is om onderscheid te maken tussen hoofddoelen en bijdoelen. Wat is nu belangrijk om te laten (vol)groeien en wat minder? Blijf in verbinding met je hart, met de wensen die daar leven. Het thema bij de Bloemmaan is ‘groeikracht en verbinding’.

De volle maan staat in Boogschutter, wat optimistisch, enthousiast en idealistisch maakt. Ook hier geldt weer: richt geconcentreerd je pijlen of een of twee doelen, zodat je energie niet versnippert. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Tweelingen, wat de drang kan geven om steeds weer afleiding te zoeken, waardoor je van je hoofddoel afdwaalt. Bovendien maakt de Zon een lastig aspect met Pluto, waardoor thema’s rond macht en machteloosheid, obsessie, letterlijke of figuurlijke bezetenheid een rol kunnen spelen.

Maan vierkant Neptunus geeft ontsnappingsdrang omdat sommige verlangens onvervuld zijn. Weet dat overdadig gebruik van drank en drugs je nog verder van je pad brengen! Asteroïde Ceres staat tegenover de Maan en je kunt de drang voelen om anderen te helpen of te redden. Dit kan omslaan in verstikking of betweterij. Als jij het lijdend voorwerp bent, valt dit verkeerd, want je weet het zelf het beste! Voordat je anderen, het milieu of de wereld gaat redden, is het goed om te beseffen welke emotionele behoeften jij zelf hebt (mist!) en hoe je je eigenwaarde kunt laten groeien. De invloed van Ceres – Pluto kan een emotionele crisis of depressie opwekken doordat je een verlies (in de liefde) ervaart.
De vaste ster Sabik staat ook nog direct naast de Maan, wat staat voor geheime vijandigheid en jaloezie en voor verlies van energie. Jupiter vergroot ieder gevoel dat je ervaart. Dat kan dus vertrouwen en optimisme geven, maar ook een negatieve overtuiging vergroten. Kortom: dit is een optimistische volle maan, die echter heel snel kan omslaan in een gevoel van verlies of tekort. Blijf dus heel dicht bij jezelf. Duw jouw levenskracht (Spirit) niet naar achteren door anderen de regie te geven of door ‘stofjes’ tot je te nemen. Weet: je hebt Alles in je, dus je hoeft niets buiten jezelf te zoeken!

TIP:

Ik geef op 14 juni een Maan(kaart) workshop in Ommen: informatie over de 13 manen en hun thema’s. Tijdens het praktische deelzijn er meditaties, intuïtie-oefeningen en werk je met de maankaarten.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda