blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 6 september 2017

De volle Maan van het Hemelvuur geeft aan dat de drukkende atmosfeer van de nazomer kan leiden tot onweer. Bliksem kun je zien als symbool voor een flits van inzicht. Het thema bij deze maan is dan ook ‘inzicht en waarheid’. In deze overgangstijd van buiten naar binnen, van warmte naar kou en van licht naar donker kun je nieuwe ingevingen of levendige dromen hebben. Onderzoek je onderbewuste en laat jouw innerlijke waarheid spreken. Na drie Mars-manen weet je wellicht wat jouw innerlijk vuur doet oplaaien, waarin je jouw energie wilt steken omdat het je vreugde geeft. Volg de waarheid van je hart en probeer eventuele blokkades op te heffen.

De Maan staat in het waterteken Vissen, wat extra gevoelig maakt: je voelt aan wat er om je heen gebeurt en het kan belangrijk zijn je wat meer af te schermen, zodat er niet teveel binnenkomt. Omdat onder deze hemelse invloed de behoefte aan eenheid toeneemt, is er ook de kans dat je jezelf te vaak op de tweede plek zet. Droom, zoek de diepgang met anderen, maar wees ook realistisch of stel grenzen om je eigen proces te beschermen. De Zon in Maagd schijnt licht op de Maan en dat helpt om met twee voeten op de aarde te blijven staan.

De Maan en Neptunus staan naast elkaar. Dat maakt dat alle Vissige maankwaliteiten versterkt worden: dromerigheid, verlangens (naar eenheid, verlossing, liefde), mystieke ervaringen, voorgevoelens, artistieke beleving en mediumschap. Met de Zon tegenover Neptunus moet je echter opletten dat je niet wordt verleid met mooie praatjes of alcohol, want een ‘roes’ is soms beter te verdragen dan de harde wereld…
De Maan staat harmonieus ten opzichte van Pluto, wat verborgen schatten uit je onderbewuste naar boven kan halen. Het verlangen om te begrijpen wat jou drijft of blokkeert neemt toe en meditatie of zelfonderzoek levert dan ook nieuwe inzichten op. Het enige lastige is Saturnus die vierkant de Maan staat: hierdoor kunnen zware gevoelens vooral groot worden gemaakt of kun je sneller het gevoel hebben dat je ongeliefd bent. Gebruik de saturnale kracht niet om jezelf naar beneden te halen, maar om structuur te geven aan een nieuw inzicht of een droom. Voel welke constructieve actie je wenst te ondernemen tussen deze volle maan en de volgende nieuwe maan - zet daar een werkelijke stap voor.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda