blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 6 mei 2012

De maan bereikt op deze dag de kleinste afstand tot de aarde (7,2% dichterbij dan gemiddeld) – dit wordt een supermaan genoemd omdat ze extra groot en ook extra helder aan de hemel staat. De volgende keer dat ze zo dichtbij staat is in 2016, dus het is best bijzonder. De Maan komt op zondag op om 22:09 uur en gaat onder om 05:54 uur. Ze is precies vol op 6 mei om 03:36 uur.


Deze krachtige maan staat in het teken Schorpioen, en de werkzaamheden van dit teken kunnen extra sterk te voelen zijn. Schorpioen heerst over het huis van de psychologische diepgang en ervaringen, dood, transformatie en seksualiteit. Dit is in de astrologie het 8e huis. Een 8 heeft twee rondes die met elkaar zijn verbonden. Het is een symbool voor eeuwige verbinding (lemniscaat), maar toont wel ieder in zijn eigen energie of gebied; zoek verbindingen met anderen, maar ga niet helemaal in de ander op. Houd contact met de wijsheid in jezelf. Dit is de magische tijd voor nieuw leven. Het gaat om creëren, niet om reageren!
In de natuur spelen vruchtbaarheid en bestuiving nu een hoofdrol, de transformatie van bloesem naar fruit wordt hierdoor in gang gezet. Voor ons kan de combinatie van deze maan en de energie in de natuur betekenen dat we nu extra behoefte hebben aan lichamelijke verbindingen. Of er alles aan doen om wensen en doelen tot een werkelijkheid te maken. Onthoud daarbij: “Doe wat je wilt, zolang je er niemand mee schaadt.” (laatste regel uit The Wiccan Rede)
Maan in Schorpioen beroert de innerlijke wateren en werpt een licht op diepe, intense emoties en gevoelens. Vaak zijn deze lastig om te uiten maar ze zijn wel zo belangrijk om te begrijpen en in je bewustzijn te plaatsen. Er heerst onrust in de buitenwereld en het is gemakkelijk om daarin op te gaan of om te wijzen. De intense kracht van deze maan daagt je echter uit om bij Jezelf te blijven en boven negatieve machten uit te stijgen. Dat geldt voor systemen waarin je leeft, maar ook voor je eigen karakter: overstijg je schaduwkant en transformeer die naar de constructieve kracht die het eigenlijk is…

Dé filmtip bij deze maan: Harold and Maude !!!


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda