blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 6 december 2014

Deze volle maan wordt de Bloedmaan genoemd, naar het oude gebruik dat een dier werd geslacht voordat de winter inviel. Natuurvolken hebben respect voor dieren en de natuur – alles is immers bezield en daar moet je eerbied en ontzag voor hebben. Hoe anders is het in deze tijd… Let eens op wat je eet, drinkt of koopt – zijn daar vrijwillige of onvrijwillige offers voor gebracht? Hoe sta je daar tegenover? Help jij mee de wereld een betere plek te maken voor al wat leeft of ben je gemakzuchtig? Dit is de tijd dat offers werden gebracht aan het land en aan de goden om hen te danken voor de oogsten. Uit jouw dankbaarheid naar iemand of breng een offer aan een plek. Bedenk ook waarvoor je jezelf kunt bedanken. Het thema bij deze maan is ‘wijsheid en offer’.

De Maan staat in Tweelingen. Dit maakt nieuwsgierig, leergierig, levendig en spraakzaam. Maar de Maan in dit luchtteken kan ook emotioneel oppervlakkig maken, omdat eigen gevoelens liever worden omzeild.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Boogschutter. Dit kan de onrust vergroten, want je voelt de drang om uiterlijke en innerlijke horizonnen te verruimen. Door te zoeken naar de zin van bepaalde levenslessen, kun je tijdens deze volle maan een heel helder zicht krijgen op onderbewuste zaken. Het werpt licht op hogere kennis en je hogere zijn. Het helpt kennis (weten) om te zetten in wijsheid (doen, je kennis in de praktijk brengen).

Veruit de meeste planeten staan deze avond in een vuur- of een luchtteken; de nadruk ligt op actie en doen. Je weet wat je wilt of vindt? DOE het dan! Laat van je horen, vraag de aandacht en onderneem een gerichte actie!

Voor de zesde keer sinds 2012 is het vierkant tussen Uranus en Pluto bijna exact. Dit betekent dat spanning en stress toenemen, zowel individueel als mondiaal. (zie mijn eerdere artikel) Gebruik de komende weken om erachter te komen wie of wat jou klem zet en van wie of waarvan je je wilt bevrijden. De Zon, Mercurius en Venus staan in Boogschutter, dus omtrent zelfbewustzijn, ideeën, de liefde en geldzaken zullen de pijlen duidelijk naar nieuwe horizonnen wijzen. Je hoeft ze alleen nog maar af te schieten. Mars is twee dagen voor de volle maan Waterman binnengetreden en Jupiter staat in Leeuw – deze drijvende energieën helpen je te handelen naar wat je echt wilt en jouw mogelijkheden te vergroten.

De volle Bloedmaan vraagt je om eens wat vaker een oppervlakkige bezigheid op te offeren voor een spiritueel doel. Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe meer je ook van het universum zult begrijpen. Vergroot je bewustzijn, zet kennis om in wijsheid; walk your talk!

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda