blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 5 oktober 2017

Het is herfst en ondanks de vele regen heeft de Aarde heel wat schatten te delen met ons. De natuur is naar deze tijd van oogsten toegegroeid, de bestemming is bereikt, volgroeid en klaar om er de vruchten van te plukken. Dit is een tijd om dankbaar te zijn voor de giften van de Aarde en tevens te vieren welke successen je hebt behaald. Wat heb je gezaaid en wat kun je nu oogsten? De volle Oogstmaan heeft het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’: als iets op een hoogtepunt is, zal er ook een ommekeer zijn. Wat laat je los en wat sla je op om mee te nemen naar de volgende fase? In de natuur ligt de onsterfelijkheid besloten in de zaden. Bij ons zijn de ‘zaden’ de ervaringen, kennis en wijsheden die we opslaan om innerlijk verder te kunnen groeien.

De Zon in Weegschaal geeft al aan dat het een tijd is om de balans op te maken. Hoe ziet jouw weegschaal er op verschillende levensgebieden uit? Visualiseer en voel. Waar moet iets bij, waar mag iets vanaf om jouw balans te vinden of te herstellen? De Zon schijnt licht op de Maan in Ram. Als je de balans (Weegschaal) hebt opgemaakt, kun je actie (Ram) ondernemen. Maar deze vuurmaan kan ongeduld geven, impulsief maken en directheid activeren, waardoor je handelt naar wat je voelt, maar wellicht soms beter eerst even kunt nadenken voordat je iets doet. Een vuurmaan geeft energie, wilskracht en enthousiasme. De uitdaging van deze Ramenergie ligt niet in het loslaten, maar in het stilstaan bij de al behaalde oogst alvorens je weer nieuwe plannen maakt. Maak tijd voor diepgang en… kijk extra uit in het verkeer tijdens deze volle maan!

Tegenover de Maan staat niet alleen de Zon, maar ook Mercurius. Hierdoor kun je makkelijker zeggen wat je voelt en wat je voelt is ook eerder gebaseerd op hoe je je omgeving ervaart. Laat je niet emotioneel meetrekken in andermans zaken, maar stem je steeds af op jezelf zodat je uit wat er in jou omgaat (in plaats van te re-ageren).
De invloed van Neptunus op de Maan, de Zon en Mercurius kan ervoor zorgen dat je aan de ene kant droomt en idealen hebt, maar aan de andere kant moet oppassen dat je niet verstrikt raakt in illusies of in angsten die om je heen worden gezaaid. Vermijd negatieve invloeden en zoek de mensen op die je vertrouwt. Weeg steeds af of iets of iemand jou helpt om in een opwaartse spiraal te komen en blijven of dat je naar beneden wordt getrokken. Kies voor jezelf, terwijl je jouw bijdrage aan het grote goed ook laat meespelen, want ondanks alle maatschappelijke of wereldse onrusten, manipulaties en machtspelletjes helpt iedere positieve inbreng om de wereld bewuster en mooier te maken.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda