blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 5 januari 2015

Dit is de eerste volle maan in het nieuwe kalenderjaar en tevens de eerste volle maan na de winterzonnewende: de Maan van de Langste Nacht. Het donkerste deel van het jaar hebben we reeds achter ons en de deur naar een nieuwe cyclus is geopend. Sta tijdens de energie van deze volle maan stil bij nieuwe ideeën, nieuwe doelen en mogelijkheden voor de komende tijd. Tegelijkertijd is het net zo belangrijk om onbelangrijke zaken of oude gewoontes die je niet verder hielpen, achter te laten. Het thema is ‘de deur naar een nieuw begin’.

De Maan staat in Kreeft en voelt zich daar thuis, omdat ze de heerser is van dit sterrenbeeld. Emoties kunnen diep worden ervaren, (dag- en nacht)dromen zullen intens zijn, er is behoefte aan romance, geborgenheid en veiligheid. De Zon staat tegenover de Maan en schijnt licht vanuit Steenbok. Dit zal het verlangen om extravert te zijn iets afremmen. Steenbok voelt verantwoordelijkheid, plicht en zal met geduld en volharding doorwerken tot de (eigen) opgelegde taken zijn uitgevoerd.er gedaan is wat ze moesten of wilden doen. Zorg ervoor dat je jouw gevoel niet negeert – laat je innerlijke Maan (ziel) en Zon (zelfbewustzijn) samenwerken om nieuwe deuren te openen.

Maar let op… Pluto staat naast de Zon en recht tegenover de Maan. Hierdoor kunnen verlangens een obsessie worden, en macht en onmacht een grote rol spelen. Laat je niet gek maken! Onderzoek je eigen binnenwereld, leg je eigen geheimen bloot en gebruik je geestelijke kracht voor zelfgenezing. Verlies jezelf niet in slachtofferschap, machtspelletjes of destructiviteit, maar gebruik de enorme wenskracht die in de lucht hangt voor het grote en kleine goed.

Maan, Zon en Pluto staan vierkant Uranus. Dit duidt op revolutie, zowel mondiaal als persoonlijk. Dit is dé tijd om veranderingen aan te gaan of door te zetten vanuit jóuw motivatie en beweegreden en niet die van anderen of van de maatschappij. Er is een grote drang om los te breken uit bestaande ketenen. Laat je niet voor andermans karretje spannen, maar reageer ook niet te abrupt, want het kan zijn dat je anderen de schuld geeft van iets waarmee je zelf (stilzwijgend al weken, maanden of jaren) akkoord bent gegaan. Van welke beperkingen wil jij bevrijden? Hoe zijn die beperkingen ontstaan? Hoe kun je assertief je eigen weg kiezen? Welke deuren wil je openen en welke wil je sluiten?

De volle maan staat direct naast Sirius, de helderste ster aan de hemel. Sirius wordt ook wel onze spirituele zon genoemd, het hoger zelf van ons zonnestelsel. Het is de ster van Isis en werd de Grote Schenker genoemd. Stem je af op deze ster tijdens de volle- maanavond, en visualiseer dat het licht van Sirius schijnt op het nieuwe dat jij in je leven wilt roepen. De kosmische energie van Sirius brengt succes en vruchtbaarheid, geeft hogere inzichten en een vergroot bewustzijn.

De Isis Mysterieschool (Petra Stam en Els Lijesen) werkt onder meer met deze ster van inwijding.
Wil je meer weten, leren over de Egyptische mysterieweg, heelwording, het pad van Isis en Osiris, workshops of onze jaartraining, ga dan naar www.isismysterieschool.nl

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda