blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 31 maart 2018

Ik heb de maan in deze periode Eimaan genoemd vanwege het prille leven dat grotendeels nog besloten ligt in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur. Vanuit een beschermlaagje komen de eerste blaadjes aan de takken en vaste planten komen voorzichtig weer boven de grond uit. Ook voor ons nemen de levenskracht en de energie om naar buiten te treden toe. Het is belangrijk om oude beperkingen los te laten en vol vertrouwen je dromen te volgen. Als je de afgelopen maanden doelen hebt gesteld en wensen geformuleerd, dan is dit de tijd om de eerste stappen te zetten. Het thema bij de Eimaan is ‘zorg en bescherming’, omdat ieder pril begin ook kwetsbaar is.

De volle maan in Weegschaal geeft het verlangen om de harmonie in je omgeving te bewaren. Je houdt meer van schoonheid, diplomatie en vrede, maar pas op dat je die niet bewaart ten koste van je eigen energie. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld, Ram. Dit wekt impulsieve vuurenergie en de wil om actie te ondernemen op iets nieuws, iets waarnaar je hart uitgaat. Probeer de balans te bewaren tussen actie en rust, tussen volop ergens indenderen en met charme onder werk uit komen.

Mercurius staat ook tegenover de Maan, wat de samenwerking tussen gevoel en verstand lastig maakt. Gevoelens begrijpen of delen is moeilijk; denk je wat je voelt of voel je wat je denkt? Het is belangrijk om het evenwicht te vinden in de aandacht die je geeft aan gevoel en verstand. Mercurius loopt van 23 maart tot en met 14 april retrograde (achteruit) waardoor je wellicht merkt dat je meer op je innerlijke weten dan op je verstandelijke weten kunt vertrouwen. Saturnus kan een pessimistische inslag geven, maar er ook voor zorgen dat je ernstig en gedegen werkt aan een opdracht (van jezelf of een baas). Door de invloed van Mars kun je impulsief handelen, zowel als het gaat om het uiten van emoties als omgaan met frustraties. Zorg voor een uitlaatklep voor een teveel aan vuurkracht!
Dwergplaneet Nessus laat je stilstaan bij een emotionele overtuiging en hoe je daardoor bepaalde angsten zelf waarmaakt. Hoe of waardoor ondermijn je jezelf? Omdat dit om een pijnlijke ervaring gaat, is het waarschijnlijk moeilijk dit onder ogen te komen. Het vraagt om een bewustzijnsverandering om dit te kunnen transformeren. Door te stoppen met het voeden van een ‘giftige’ overtuiging kun je uit die energie stappen...

Tekst en foto: Petra Stam

TIP: Maan(kaart) workshop op 18 april in Rotterdam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda