blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 30 april 2018

Tijdens de warme dagen van de afgelopen week zijn we de periode van de Maan van het Ontwaken binnengegaan. Het is het middelpunt van de lente en de natuur gonst van het leven: de sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, bloesems bloeien overvloedig en er worden veel dieren geboren in deze tijd. Ook bij ons mensen groeit de levenskracht, die vaak wordt gevoeld als het ontwaken van sensualiteit en hartstocht. Stem je af op deze energie en gebruik die voor je geliefde doelen. Waar gaat jouw passie naar uit? Wat is nu nodig voor de ontwikkeling van je plannen?

De volle Maan van het Ontwaken staat in Schorpioen. Dit maakt het tot een intense volle maan, omdat je diepe gevoelens kunt hebben die je misschien niet direct kunt bevatten en niet makkelijk onder woorden kunt brengen. Toch kun je juist ook kracht putten uit je gevoelens: probeer ze te begrijpen, te verwerken, een plek te geven of haal de gezonde energie uit een weggestopt gevoel zodat het een kracht wordt. Een voorbeeld: jaloezie is een negatieve emotie, maar het gezonde deel is dat je beseft dat jij iets wat je ziet weerspiegeld in je omgeving, wilt of kunt. Door je eigen kunde of inzet te laten zien, geef je er een positieve draai aan. Loslaten en transformatie zijn sleutelwoorden tijdens deze volle maan, dus doe zelfkennis op en her-vorm een oude gewoonte, gedrag of gedachte zodat je wereld groter wordt! De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Stier – dit maakt geduldig en helpt je om praktisch te werk te gaan. Gebruik de natuur of je helende handen om een verandering in jezelf kracht bij te zetten.

Zowel de Maan als de Zon staan vierkant Ceres. Dit kan spanning opleveren tussen aandacht voor je eigen persoonlijke behoeften en het ‘voeden’ van anderen. Uit angst voor eenzaamheid of afwijzing ga je sneller aan jezelf voorbij. Bedenk dat als twee mensen elkaar ontmoeten en beíden er beter van worden, de verbinding in balans is. Het vierkant tussen Maan en Noordknoop kan het verlangen naar genegenheid vergroten. Door te leren je thuis te voelen in jezelf en door jouw passie te volgen, ben je trouw aan jezelf (in plaats van aan anderen) en dat maakt weer gelukkiger. Saturnus geeft doorzettingsvermogen en maakt geduldig, waardoor je een eerste succes kunt behalen. Gevoelens van liefde kunnen gemakkelijker op een concrete manier worden geuit. Jupiter vergroot ieder gevoel, maar maakt vooral optimistisch. Dat kan helpen om je plannen of projecten net even een extra duwtje te geven dat nodig is.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nl



A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
07/02/2020 De volle maan van 9 februari 2020
03/02/2020 Wetenschappelijk onderzoek naar 'heidense' energievelden
 

Agenda