blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 3 juli 2012

Deze volle Maan van de Kortste nacht, draagt het thema ‘rijping’ in zich. De Maan staat in Steenbok, het teken van hoogtes beklimmen en de toegewijdheid aan datgene wat diep van binnen belangrijk is. De Zon schijnt hier licht op vanuit het teken Kreeft, wat voor een emotionele lading kan zorgen. De belichting van deze twee kanten in jezelf maken dat je aantrekt wat je nodig hebt en krachtig afstoot wat je niet (meer) wil. Overpeinzingen maken dat je diep naar binnen gaat, naar de diepe grotten van het Zelf en daar wijsheid vindt waardoor je weer omhoog kunt klimmen.

Laat beide kanten toe; ze brengen je misschien eerst naar twee uitersten in jezelf maar daarna naar een nieuw evenwicht waarin niet alleen volharding en plicht bestaat, maar ook gevoel en emotie. Vraag je af wat je meer tot ontwikkeling wilt brengen de komende tijd. Is het iets binnen of buiten jezelf? Welk deel daarvan mag meer in het licht komen te staan om te volgroeien?
De volle maan in dit wijze oude (aarde)teken trekt je dus eerst mee de diepte in en brengt je daarna naar de top. Het geeft je de kans om je wortels stevig vast te zetten in het Zelf; daar vind je wat je hebt en wat je nodig hebt. Het veilige thuisleven versus buitenwereld en carrière of reputatie – beide zijn belangrijk de komend periode. Als je niet weet wat je voelt of mist (op het gebied van werk, liefde en relatie, etc.), kun je ook niet je doel bereiken! Bouw aan je as van binnen naar buiten, zodat je vanuit een stevige basis naar buiten kunt komen!

“From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders. He is bolted to earth. But man has only to sink beneath the surface and he is free.”
(Cousteau)


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda