blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 29 mei 2018

De volle Bloemmaan heeft het thema ‘groeikracht en verbinding’. Dit geeft al aan dat alle gewassen hard groeien en er veel bloemen uitkomen. Doordat het langer licht en warmer is, kan het groen nu maximaal voedingsstoffen uit zonlicht, water en aarde halen om verder te groeien. Omdat echt alles omhoog schiet, is het belangrijk te bepalen wat je laat groeien en wat je gaat wieden. Voor onszelf betekent dit: in verbinding blijven met je wensen en plannen, en bijzaken van hoofdzaken scheiden, zodat je groeit of succes hebt op het gebied waar jij dat verlangt.

Met de Maan in het sterrenbeeld Boogschutter is het lastig om niet afgeleid te worden, want het gras lijkt steeds groener aan de overkant. Uit enthousiasme of spontaniteit volg je makkelijk nieuwe idealen en verlangens. Alles is mogelijk, maar je bereikt niet een top op deze manier, wel veel kleine succesjes. Probeer dus gefocust en doelgericht aan een of twee doelen te werken, zodat je energie en tijd niet te veel versnipperd raken.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Tweelingen. Contacten, uitwisselingen en ontmoetingen zijn belangrijk, hoewel ze je ook kunnen afleiden van je hogere visie of doel. Mars geeft spontaniteit en maakt dat je handelt vanuit gevoelsimpulsen; je voelt wanneer het de juiste tijd is om actie te ondernemen of welk (persoonlijk of goed) doel het waard is om voor te strijden. Saturnus geeft de bereidheid om hard te werken alsook nuchterheid, zodat je serieus kunt werken aan datgene waarnaar jouw passie uitgaat.
De spanning tussen de Maan en asteroïde Pallas Athena zorgt ervoor dat je een conflict kunt ervaren tussen gevoel en verstand, tussen het naleven van emotionele behoeften en de behoefte om te presteren. Als je zowel je intuïtie als je verstand volgt en creatief durft te handelen, zul je ervaren dat er vanzelf een doorgang komt in het behalen van een gesteld levensdoel.
Vaste ster Antares staat slechts 1,5 graad van de Maan af. De thema’s die bij Antares horen zijn: succes bereiken doordat je een zuiverende leven-en-doodervaring hebt of vastlopen in een obsessie. Samen met de Maan kan dit een roerige emotionele tijd opleveren. Je kunt een (oude) emotie intens beleven, maar deze daarna ook loslaten en daardoor ontstaat nieuwe ruimte. Rond de volle maan kun je de bereidheid hebben om een (familie)drama aan te gaan en af te handelen. Je hebt een grotere kans op succes als je niet zwart-wit denkt, maar de situatie van verschillende kanten bekijkt.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda