blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 27 oktober 2015

De volle maan van 27 oktober is de Jachtmaan en heeft als thema ‘overleven en transformatie’. Wij hoeven al lang niet meer letterlijk op jacht om de winter te overleven, maar figuurlijk jacht op iets maken kunnen we natuurlijk wel. Wat zou je willen najagen of juist willen wegjagen? Wat wil je in jezelf laten overleven en transformeren de komende maanden? Net als het zaad dat onder de grond ligt te wachten tot het weer de juiste tijd is om op te komen, kun jij nu jezelf de tijd geven om iets nieuws in jezelf te laten groeien. Onderzoek of diepgaande verandering nodig is om verder te kunnen, om een nieuwe start te maken.

De Maan staat in Stier en dat maakt rustig en tevreden. Stier zoekt houvast in alles wat van waarde is: financiën, bezit, materie. Deze volle maan in Stier kun je beschouwen als een manifestatiemaan. Een nieuwe maan brengt een nieuw begin, nieuwe voornemens of intenties. Tijdens de volle maan zie je wat daarvan is (uit)gekomen, wat je al hebt bereikt en wat er in het licht is komen te staan. Dit kun je ook binnen een grotere context zien: Op 18 mei stond de nieuwe maan in Stier en op 27 oktober staat de volle maan in Stier. Welke voornemens had je toen en wat is daarvan terechtgekomen? Welke intenties heb je nagestreefd en wat is daar werkelijkheid van geworden? De Zon schijnt licht op de volle maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld Schorpioen. Als je er serieus de tijd voor neemt om jezelf psychologisch onder de loep te nemen, dan kun je nu duidelijk zien waar je het afgelopen half jaar je aandacht op hebt gericht (of juist niet) en waartoe jouw inspanningen hebben geleid. Welke kwaliteiten, talenten of ervaringen hebben jouw eigenwaarde vergroot? Gebruik de Jachtmaan om bewust los te laten wat jou niet (meer) dient en om te vieren en mee te nemen wat wel functioneert naar wens.

Venus, Mars en Jupiter staan naast elkaar in Maagd. Dit geeft behoefte aan orde en overzicht, maakt praktisch en efficiënt, bescheiden en betrouwbaar. Zuiverheid is belangrijk voor je, zowel in relaties als in werk of projecten. Maar vergeet niet af te stemmen op wat jij zelf nodig hebt. Zorg goed voor je innerlijke wereld en weet dat jouwbijdrage belangrijk is – deel je inzichten!
Neptunus vergroot via de Maan en de Zon onze gevoeligheid en mediamieke gaven. Je kunt rond de volle maan voorgevoelens hebben of gemakkelijker een mystieke ervaring of visioen hebben. Let op je dromen, die kunnen extra helder en voorspellend zijn. Rond deze tijd zijn de contacten met de Andere Wereld gemakkelijker te leggen, want de sluiers zijn dunner. Zorg ervoor dat je goed bent geaard en dat je werkplek of ruimte gezuiverd is voordat je je op andere dimensies instelt. Met deze gevoeligheid kun je (te?) veel oppikken namelijk…

Tekst: Petra Stam

Haar boek 'In het licht van de Maan' is uitverkocht. De tweede druk verschijnt eind november 2015.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda