blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 27 januari 2013

Deze volle maan wordt de IJsmaan of Wolfsmaan genoemd. Het is de koudste periode van het jaar, waarin de natuur zichzelf zuivert: wat zwak of eenjarig was, is afgestorven en zelfs al voor een deel verteerd. Er heerst uiterlijke stilte, maar in de diepte ligt het nieuwe leven verborgen te wachten tot de tijd daar is om naar buiten te treden. Dat nieuwe leven overleeft de kou wel, want het is diep weggestopt en goed beschermd. Het thema bij deze maan is dan ook ‘diepgang en zuivering’. Het is goed om stil te staan bij wat er in jezelf leeft of sluimert: wat wil ontwaken, naar buiten komen en uitgroeien? Dit is niet de tijd om het uit te voeren, maar wel om te voelen wat je hart echt wenst en waar je verlangens liggen. Daarvoor zul je bij jezelf de diepte in moeten.

Deze volle maan staat in het teken Leeuw. Na twee intense eclipsen en de nawerking van het vierkant tussen Uranus en Pluto (die zich herhaalt in mei), brengt deze maanenergie speelsheid en energie. Leeuw regeert over het hart en maakt je bewust dat je uniek bent en je eigen rol hebt te spelen in het leven. Niemand kan jou vervangen. Het gaat er nu om te creëren vanuit hart en ziel. Neem de tijd om uit te diepen wat je verlangens zijn en welke basis je nodig hebt om deze de ruimte te geven.
De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Waterman. Dit wakkert de innerlijke rebel aan en de behoefte aan (persoonlijke) vrijheid. Ga zuiveren en opruimen wat jou belemmert of tegenhoudt in je vrijheid te staan. Samen kunnen Maan en Zon creatieve impulsen geven en je helpen je eigen plek in te nemen - op jouw manier!
Uranus staat harmonieus verbonden met de Maan en brengt positieve veranderingen, misschien zelfs nieuwe uitvindingen. Uranus kan je uit (eventuele) negatieve kindertijd- of kinderlijke gedragspatronen trekken. Het is alsof deze dagen negatieve stukken aan onszelf worden gespiegeld, maar dit gebeurt op een milde manier, zodat je er niet tegen in verzet hoeft. Je ziet hoe je het kunt ombuigen of hoe je er anders mee kunt omgaan. Heb geduld met jezelf, vertrouw erop dat je verderop op je pad zult vinden wat je verlangt of waarvoor je nu werkt.
Ook Jupiter staat harmonieus verbonden met deze volle maan en zorgt voor optimisme en het gevoel onsterfelijk te zijn. Misschien verlang je terug naar het eenheidsgevoel met het universum. Kijk uit dat je niet teveel gaat voor een volwassen fopspeen in de vorm van behoefte aan stimulerende middelen of zoetigheid…

Geef je innerlijke rebel de komende tijd de ruimte om op een constructieve en creatieve manier vorm te geven aan jouw plannen en wensen. Luister naar je ingevingen, want ze kunnen een plotse doorgang bieden en licht werpen op een zaak waarin je in het donker zat.
Punten om mee te nemen in een ritueel:
- het zuiveren en helen van oude (pijnlijke of belemmerende) stukken in jezelf;
- je bewust worden van je kracht;
- nadenken over de richting van je leven;
- noodzakelijke veranderingen aanbrengen met behulp van creativiteit, wilskracht en doorzettingsvermogen;
- het overwinnen van (faal)angsten;
- laat je inspireren (door jezelf of anderen).

Tekst: Petra Stam

Meer over de Maan, tips en praktische doelen of rituelen, natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in het boek ‘In het licht van de Maan’


https://www.facebook.com/#!/inhetlichtvandeMaan?fref=ts

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/01/2021 23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad
11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
07/01/2021 De Heilige Nachten - een verslag
 

Agenda