blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 25 februari 2013

Deze volle maan wordt de Sneeuwmaan genoemd, omdat er vooral in februari nog sneeuw kan vallen die de natuur verrast. Toch wordt de kiemkracht (het eerste begin van ontwikkeling) sterker, al is het voornamelijk nog op het onzichtbare vlak. De informatie, het perfect geordende plan, zit opgeslagen in knoppen, bollen of zaden en zorgt ervoor dat de bloei onder de juiste omstandigheden start. In deze tijd blijkt ook wat levensvatbaar is in de natuur. Pas je eigen natuur aan de natuur buiten jezelf aan: vertrouw op de perfectie in jezelf en het universum, geef je energie aan de plannen die momenteel resoneren met je innerlijk, maar waarvan je ook weet dat je ze in de praktijk kunt brengen en dat ze te aarden zijn binnen een bepaalde tijd.

De Maan staat in het aardeteken Maagd en dat helpt bij het daadwerkelijk vormgeven van je plannen. De kritische en perfectionistische Maagd kan echter de spontaniteit drukken uit angst voor chaos. Maar als je Chaos ziet als het niets of de leegte waaruit het eerste leven ontstond, of als het onbewuste waarin de nieuwe ziel zich zal vormen, is het juist een beeld dat hoop geeft. In Chaos lagen alle zaden als het ware opgeslagen om later uit te groeien tot alle bestaande materie. Een mooi beeld voor deze tijd, zowel binnen als buiten jezelf bezien.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld Vissen en legt juist de nadruk op helderweten en intuïtie. Samen met andere aspecten (conjunctie met Cheiron) maakt dit het tot een tijd van grote mogelijkheden voor healing en verwijdering van blokkades.

Jupiter speelt een belangrijke rol deze dagen (vierkant Maan en Zon), wat kan leiden tot overdrevenheid of beloften doen die misschien niet eens waargemaakt kunnen worden. Het is niet slim om nu ineens risico’s te nemen. Deel vooral wel je enthousiasme, wees blij met het leven en leef je uit! Creëer je eigen geluk zonder je ego op te blazen. Laat jezelf gerust gaan, maar luister ook naar wijsheid en spirituele lessen die jou worden gegeven. Het gaat er nu vooral om de balans te vinden tussen verstand en intuïtie. Ook op het spirituele pad zijn bepaalde stappen, paden en regels te volgen. Heb je een leraar of wijs iemand om je heen die je hierbij kan helpen of waarmee je dingen kunt delen?

Omdat Mercurius retrograde (‘achteruit’) loopt vanaf zaterdag 23 februari en Mars er bovenop staat, kan dit duiden op harde woorden(wisselingen). Wees dus voorzichtig met wat je vanuit strijdlust verkondigt deze dagen. Bedenk wat je doel is met je woorden en of je dat op deze manier zult behalen… Maar er zijn ook lessen te leren uit deze samenstand, dus wellicht kunnen vurige woorden leiden tot een nieuwe balans of rechtvaardigheid.

Zaken komen aan het licht onder de volle maan. Het kan nu gaan om doorbraken op het intellectuele of het spirituele/emotionele vlak. Als ze groots zijn, denk dan ook groots, maar blijf kijken naar het grote geheel en houd verwachtingen reëel. Kijk vooral waar je heen gaat, niet slechts waar je vandaan komt. Verbeeld je ideaal, zie het voor je alsof je het al hebt bereikt; ga of blijf aan het werk om te bereiken wat jouw mogelijkheden te bieden hebben.

Tekst: Petra Stam

Meer over de Maan, tips en praktische doelen of rituelen, info over natuurfeesten, mythologie- en sprookjesduidingen, symboliek, bomen, tarot en astrologie in ‘In het licht van de Maan’.

“I spoke about wings; you just flew.
I wondered, I guessed, and I tried; you just knew.
I sighed; but you swooned.
I saw the crescent; you saw the whole of the Moon.”
The Waterboys


 


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda