blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 24 oktober 2018

Rennen, vliegen, jagen… we zijn aangekomen in de periode van de Jachtmaan. De tijd lijkt zo snel te gaan, de dagen zijn steeds korter, informatie komt via vele wegen steeds sneller tot ons… het is een kunst om in alle veelheid ook nog tot jezelf te komen en bij jezelf te blijven. De Jachtmaan draagt het thema ‘overleven en transformatie’. De natuur trekt zich in zichzelf terug en de krachten van de onderwereld worden zichtbaar: bladeren vallen en zullen verteren, de typische herfstpaddenstoelen verschijnen. Wat de komende maanden overleeft, zal in de lente weer opkomen omdat het voortleeft in de kiem.

Voor ons is dit de tijd om stil te staan bij onze eigen onderwereld, ons onderbewuste. Wat wil je najagen de komende tijd? Wat wil je in jezelf laten overleven of groeien? Welke blokkade, angst of negatieve gedachte zou je dan beter kunnen transformeren? Gun jezelf de tijd (maar maak er ook echt tijd voor) om iets nieuws in jezelf te laten groeien. Welke diepgaande verandering is nodig om verder te kunnen, om een vrije, nieuwe start te maken?

De volle maan staat in Stier. Dit geeft behoefte aan comfort, warmte, lekker eten en affectie. Emotioneel kun je nogal koppig zijn, want als je iets eenmaal op een bepaalde manier ziet, dan houd je eraan vast. Ook als blijkt dat je opvatting of manier van doen niet helemaal juist is, heeft het oude vertrouwde je voorkeur en kun je het niet zomaar loslaten. Maar de Zon in Schorpioen schijnt licht op de Maan en roept juist: tijd voor transformatie, zodat er nieuwe duidelijkheid ontstaat en nieuwe vormen kunnen worden gevonden. Ook Mercurius, Venus en Jupiter staan in Schorpioen, waardoor je problemen of vraagstukken tot op de bodem kunt doorgronden. Zo leer je te vertrouwen op je intuïtie, want je ontdekt dat die klopt!

Direct naast de Maan staat Uranus. Deze Uranische maanenergie geeft nog meer onrust, haast en snelheid, maar dan op het emotionele vlak. Opwinding en vrijheid trekken veel meer dan het saaie en veilige bekende. Dit kan jou uitdagen om impulsieve acties te ondernemen of risico’s te nemen. Bedenk je dat als je de orde (binnen of buiten jezelf) dusdanig verstoort, je daarna juist te maken kan krijgen met verplichte rust of met begrenzing van je vrijheid. Maan - Uranus kan ook betekenen dat er in je leven plots iets verandert of aan het licht komt, waardoor je ineens in een emotionele achtbaan zit. Venus staat tegenover de Maan en Uranus, wat de nadruk kan leggen op veranderingen of spanning binnen relaties. Pas op voor bezitsdrang: als je affectie zoekt kun je afhankelijk worden van bepaalde mensen of anderen kunnen jou juist claimen. Als je honger naar liefde niet wordt gestild, worden suiker, alcohol of shoppen ingezet om een innerlijk gat op te vullen. Dit is dit niet de tijd om te gokken of investeringen te doen, want een tendens kan onverwacht helemaal omslaan. Richt je op wat van innerlijke waarde is, op de kwaliteiten die je mee wilt nemen of ontwikkelen de komende tijd – daarin huist de onsterfelijkheid!

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda