blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 22 juli 2013

Deze volle maan heet de Graanmaan, omdat het goudgele graan rond deze tijd klaar is om te worden binnengehaald. Het draait rond deze maan om de eerste oogst. Het is een tijd om extra dankbaar te zijn voor de overvloed aan schatten die de Aarde ons schenkt. Sta ook stil bij je eigen bestemming en geoogste successen. Herken je de cyclus van zaai, opbouw, groei, rijping buiten en binnen jezelf? In de natuur weet ieder zaadje waartoe het zal uitgroeien, wat zijn bestemming is. Voor ons mensen is dat anders: wij kunnen doelen stellen, bijstellen, leren van de omstandigheden en ons aanpassen aan situaties en leeftijd. Het thema bij deze volle maan is ‘overvloed en bestemming’. Kijk in deze tijd of je (nog) een duidelijke bestemming voor ogen hebt. Wat heb je (al) bereikt en welke stappen moet je nog zetten om je doelen te verwezenlijken?

De Maan staat in het teken Waterman. Deze richt de aandacht en het bewustzijn op revolutionaire mogelijkheden en dit gaat gepaard met gevoelens van vrijheid, gelijkheid en saamhorigheid. Het kan rusteloos maken, de rebel in jezelf wakker maken en ook originele inzichten geven. Het is een goede tijd om veranderingen aan te gaan, maar houd in de gaten dat je niet te ver afdwaalt van jezelf en jouw doelen. Waarschijnlijk zullen vrijheid en onafhankelijkheid in deze tijd een grote rol spelen. De Maan trekt aan emoties en gevoelens, dus als anderen je voor de voeten lopen of belemmeren in dit proces, kan het zijn dat je gaat grommen. De Zon staat nét in Leeuw en geeft een extra boost om in je eigenheid te gaan staan. Volg je gevoel voor rechtvaardigheid, zorg dat je wordt gezien en gehoord, maar reageer niet te sterk. Beloof jezelf en anderen niet meer dan je kunt waarmaken. Deze volle maan vraagt je om je vrijer te voelen in wie je wilt zijn, of belangrijker nog: in wie je werkelijk bent. Iedereen is een uniek individu - hierin ligt je eigen kracht, maar ook de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld!

Waarheden kunnen komen bovendrijven en een zeepbel van oude (wereldse of persoonlijke) leugens of idealen doorprikken. Het thema ‘vrijheid en revolutie’ zal ook volgende maan(d) nog spelen, want dan staat de Maan weer in het teken Waterman! Je kunt in het klein en in het groot vernieuwing en revolutie verwachten.

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.” -Dr. Seuss

Tekst: Petra Stam


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda