blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 22 februari 2016

In deze periode van de Sneeuwmaan kan de winter ons af en toe nog verrassen met een deken van sneeuw. In de aarde ligt het verborgen leven dat steeds verder ontwaakt. Behalve de krokussen, narcissen en sneeuwklokjes die zich al laten zien, speelt de groei zich vooral nog op het onzichtbare vlak af, namelijk onder de grond en in bomen en planten. In ieder zaadje bevindt zich het perfect opgeslagen plan van groei en dit zorgt ervoor dat het tot ontwikkeling komt onder de juiste omstandigheden.

Wij mensen kunnen keuzen maken, afwegen wat we tot ontwikkeling willen laten komen. De Sneeuwmaan is een goede tijd om stil te staan bij het feit dat jij alles kunt creëren wat je maar wilt. Wat wil jij het liefst laten groeien? En geef je jouw energie ook aan de plannen die je wilt laten uitkomen? Het thema bij deze volle Sneeuwmaan is ‘kiemkracht en ontkiemen’.

De volle maan staat in het sterrenbeeld Maagd. Dat maakt voorzichtig maar gewetensvol, kritisch maar verstandig, beheerst maar praktisch. De behoefte aan controle, ordenen en zekerheid kan overheersen. Wees je bewust waar jij je op stort: het huishouden, dienstbaarheid naar anderen of jouw eigen wensen en plannen? Durf spontaan te zijn, wees tolerant naar jezelf.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld Vissen. Aan de ene kant maakt dat nog gevoeliger, want je voelt niet alleen wat jij verlangt, maar ook wat anderen van jou verlangen. Houd een slag om de arm voordat je in deze tijd ‘ja’ zegt tegen anderen. Voel of iets bij je past, of het jou helpt in je groei of om jezelf te ont-wikkelen naar jóuw wens.

De Maan maakt een (onharmonische) verbinding met Venus. Dit kan een onvervuld gevoel geven of emotioneel labiel maken. De ene keer zoek je geborgenheid, de andere keer wil je op avontuur en hartstochten uitleven. Ontevredenheid of problemen in de relatie zijn hier ook een uiting van. Besef welke behoefte aan liefde en geborgenheid jij hebt en onderneem actie om die te vervullen.

De Maan gaat op 22 februari om 12:24 uur van Leeuw naar Maagd; ze is vol om 19:21 uur.

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda