blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 22 april 2016

De volle Maan van het Ontwaken heeft alles te maken met het ontwaken van de levenskracht in de natuur. De sapstroom in planten en bomen is volledig op gang gekomen en er is volop groei in de natuur. Jonge dieren worden geboren en wat bij de vorige volle maan nog pril en nieuw was, is niet meer zo kwetsbaar en manifesteert zich duidelijk. Het ontwaken van onze levenskracht wordt vaak gevoeld als het ontwaken van hartstocht. Waarnaar gaat jouw passie of enthousiasme uit? Beginnen jouw plannen al vorm aan te nemen? Wat of wie heb je nodig om uiteindelijk de vruchten te kunnen plukken van het nieuwe in je leven? Tijdens de volle Maan van het Ontwaken kun je je plannen of projecten net even een duwtje extra geven.

De Maan staat in Schorpioen. De god van de onderwereld (Pluto, heerser van Schorpioen) neemt je mee naar je onderbewuste en confronteert je met diepe gevoelens. Als je daar kerkers hebt gebouwd en emoties hebt opgesloten, kan dit een confronterende tijd zijn. Je hebt de mogelijkheid (en voelt waarschijnlijk ook de drang) om te onderzoeken en helen wat je hebt verwaarloosd in jezelf en dat leidt tot zelfoverwinning. Het thema ‘dood en wedergeboorte’ hoort bij Schorpioen. De Maan heeft te maken met emotionele behoeften en zielsverlangens. Het is belangrijk om eerst te weten welke (emotionele) behoeften je hebt en hoe je daaraan vorm of expressie geeft. Zeg je ‘ja’ maar voel je ‘nee’? Ga je steken in plaats van je ongenoegen uit te spreken? Trek je je terug in een eenzaam verdriet of stort je je op een creatief project? Mens ken U zelve! Stem je af op je innerlijke kompas en laat je niet meeslepen in je eigen of andermans emoties. Besef dat het vaak niet de dingen zelf zijn die je van streek maken, maar je gedachten erover.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende teken Stier. Dit aardeteken kan ervoor zorgen voor dat je wilt vasthouden aan wat veilig en bekend is. Maar anderzijds geeft het ook volharding. Als de motor eenmaal loopt, blijf je erbij en breng je tot stand waar je je zinnen op hebt gezet.

Mars loopt vanaf 17 april tot en met 28 juni retrograde (achteruit). Actie en daadkracht worden vertraagd en de vuurkracht van Mars wordt meer in de diepte ervaren dan dat het wordt geuit. Je kunt het zien als de spirituele krijger in jezelf die de ruimte krijgt.
Ook Jupiter, Saturnus en Pluto lopen retrograde, en vanaf 28 april gaat Mercurius ook retrograde lopen… Meer hierover en hoe je ermee kunt omgaan in mijn Maan-nieuwsbrief

Tekst en fotocollage: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda