blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 21 mei 2016

De natuur bruist van energie en de groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. Steeds meer bloemen openen hun kleurrijke blaadjes en geven hun geur af. Het is nog langer licht en ondanks de op en neer gaande temperaturen kunnen bomen en planten maximale voedingsstoffen uit zonlicht, water en aarde halen om verder te groeien. Het thema bij de Bloemmaan is ‘groeikracht en verbinding’. Wat heeft zich al ontwikkeld? Welke innerlijke groei is belangrijk of noodzakelijk voor jou? De hemelse invloeden zijn vurig, dus gebruik je energie doelgericht!

De volle maan staat in Boogschutter. Dit vuurteken wakkert idealen of grote dromen aan. Bij vuurenergie zijn enthousiasme en spontaniteit altijd aanwezig, maar moet je ook opletten dat je energie niet versnippert omdat er zo veel leuk is. Optimisme en een positieve inslag helpen om edele doelen na te streven. Ook vrijheid is een thema, net als de behoefte om de zin en onzin van dingen in je leven te onderzoeken. Er kan een verlangen zijn naar reizen – het liefst ver weg en zowel in de stof als in de geest. Richt je pijlen op één à twee grote doelen, zodat je echt succes kunt boeken. De volgende volle maan staat eveneens in Boogschutter, dus de thema’s spelen extra lang door.
De Zon schijnt licht op de volle maan vanuit het sterrenbeeld Tweelingen. Dat maakt de behoefte aan uitwisseling met anderen groter. Let wel op voor misverstanden, want Mercurius (de planeet van communicatie, verkeer en handel) loopt nog tot en met zondagmiddag 22 mei retrograde.

Het enige aspect met Maan en Zon wordt gemaakt door Mars. Deze vurige planeet staat direct naast de Maan. Het lastige van Maan in Boogschutter is, dat het je extreem gevoelig kan maken voor kritiek. Mars gooit gloeiende kooltjes op het emotionele vuur en kan voor grote opwinding zorgen: hartstocht, spontaniteit en moed, maar ook explosieve gevoelens, spanning vasthouden of snel in de verdediging gaan. Mars loopt retrograde, wat de kans vergroot dat je woede of gevoelens opkropt... Waak ervoor dat je niet (zelf)destructief wordt, want dat geeft buikpijn (maag en lever) of conflicten.
Om het beste uit jezelf te halen, zul je in verbinding moeten blijven met je wensen en plannen. Laat je eigen plannen en ontwikkeling niet overwoekeren door bijzaken, want dat verstikt en brengt je van zijpad naar zijpad. Vier je succes en houd je focus scherp. Op vrijdagavond 10 juni geef ik een Maan(kaart) workshop (in Brabant) waarin je de maancycli gaat begrijpen, maar ook zelf je intuïtie oefent tijdens meditaties en je focus duidelijk krijgt met behulp van de Maankaarten.

tekst en foto: Petra Stam
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda