blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 21 augustus 2013: inzicht en waarheid

Deze volle maan heet de Maan van het Weerlicht, omdat het drukkende nazomerweer nogal eens tot onweer leidt. Bliksem kan symbolisch worden gezien als een flits van inzicht waardoor de ziel (weer) duidelijk de waarheid ziet. Dit is het punt tussen twee oogstfeesten in: Lughnasadh (1 augustus) en het Herfstpunt (21 september). Sta in deze tijd stil bij je eigen oogst: Wat heb je bereikt de afgelopen maanden? Waarover ben je tevreden en wat zou je een volgende keer anders doen? Zie dat oorzaak en gevolg in elkaars verlengde liggen. Het thema bij deze periode is ‘inzicht en waarheid’.

Dit is de tweede achtereenvolgende volle maan die in Waterman staat en de Zon schijnt er wederom licht op vanuit Leeuw. Goede ideeën, briljante inzichten, grilligheid, rusteloosheid, de waarheid die aan het licht komt, gelijkheid en broederschap, maar… waag het niet om me te beperken!

Deze tijd kan groot gewin of groot verlies opleveren op het gebied van familie of relaties, niet altijd even plezierig misschien maar het forceert wel persoonlijke groei. Het kan betekenen dat je door een moeilijke tijd gaat en net als Persephone door de onderwereld moet om weer naar het licht te kunnen gaan. Maar bedenk in benarde situaties dat vasthouden aan iets giftigs leidt tot etteren en ontsteken! Neem regelmatig de tijd om inzicht te krijgen in wat of wie goed voor jou is en wat of wie je beter kunt loslaten omdat de groei van je ziel wordt belemmerd. Rond deze tijd ontstaat een poort, een doorgang waarin karmische verbindingen losser worden en vleugels kunnen worden uitgeslagen. Het gaat om de periode tussen de afgelopen en de aankomende eclips (tussen april en november) en de samenstand van Saturnus en de Noordknoop (deze is het sterkst medio september). Laat je hogere zelf de waarheid spreken en stap weg van gedachten of mensen die jou remmen in of weerhouden van het volgen van je ware zielenpad. Venus staat inconjunct Neptunus en legt de nadruk op het opnieuw in evenwicht brengen van karmische en reeds lang bestaande zielencontacten.

De drang naar vrijheid hangt nog steeds sterk in de lucht net zoals de opwinding over een heel nieuwe start en tijd. Durf beperkende en stagnerende bekende zaken en contacten los te laten. Bevrijd jezelf! Luister naar je hart, voel wat daar leeft en kies voor de dingen en personen die bij je hart aansluiten. Jij bepaalt, jij zet stappen of juist niet en bent dus koning of koningin van je eigen lot! De is een veelbelovende tijd, dus zet je stappen wijs en zorg dat je innerlijke resonantie voelt.

Tekst: Petra Stam

Meer over maaninvloeden, natuurfeesten, symboliek, tips en praktische toepassing, etc. in het boek  ‘In het licht van de Maan’ van Petra Stam en Marja de Zeeuw

 


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda