blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 20 juni 2016

We bevinden ons alweer dicht bij de langste dag en de kortste nacht van het jaar! De overvloed aan zonlicht maakt het lastiger om je te richten op je binnenwereld – de energie gaat namelijk naar buiten toe. Toch is het thema van deze Maan van de Kortste Nacht ‘rijping’ – een proces dat zich juist van binnen afspeelt. Kijk naar wat zich heeft ontwikkeld in jou. Neem de ruimte om je plannen en ideeën verder vorm te geven. Vier het leven, maar richt je ook op innerlijke groei. Wat je (symbolisch) hebt gezaaid, is nu sterk gegroeid en vraagt tijd om verder te rijpen, om de vorm aan te gaan nemen die je eraan wenst te geven.

De volle maan staat voor de tweede achtereenvolgende keer in het vuurteken Boogschutter. Nog net, want de Maan is op 20 juni om 13:03 uur vol, en om 13:55 uur verplaatst ze zich naar Steenbok. De vurige maan geeft onrust en behoefte aan nieuwe doelen of horizonten. Tegelijk maakt ze enthousiast, spontaan en vrijheidslievend. Spring echter niet van de hak op de tak, maar bouw uit wat je al tot ontwikkeling hebt gebracht in jezelf. Zo voorkom je dat jouw aandacht versnippert raakt en je slechts kleine resultaten behaalt.

De Zon en Mercurius in Tweelingen maken dat de uitwerking van de Maan op ons nog meer onrust geeft: je kunt een grote neiging hebben om afleiding te zoeken, erop uit gaan, met veel dingen tegelijk bezig te zijn... De Zon gaat echter even na middernacht naar Kreeft, waardoor er meer nadruk op de binnenwereld komt te liggen en minder op de buitenwereld. Probeer te luisteren naar je gevoel en richt je aandacht op datgene wat je constructief in de buitenwereld wilt gaan neerzetten.
Vragen bij deze maan zijn: Welk stuk in jezelf mag meer in het licht komen te staan? Welk stuk mag meer tot ontwikkeling komen in jezelf? Welke stappen ga je hiervoor zetten?

Venus staat nu tegenover de Maan (vorige keer naast de Maan) en nog steeds naast de Zon. Het thema ‘liefde’ blijft dus ook nu nog spelen. Zon en Venus staan naast elkaar, waardoor er licht wordt geworpen op alles wat je lief is en waardevol voor jou is. Er kan meer behoefte zijn aan contacten, aan een goede sfeer of aan luxe. Je kunt dit zowel buiten jezelf zoeken als in jezelf.
De Maan tegenover Venus geeft een grotere behoefte aan een intieme emotionele verbinding. Het kan echter juist een gevoel van verscheurdheid geven als er een obstakel ligt. Als je je emotioneel labiel voelt, sta dan stil bij deze vragen: Wat belemmert ware liefde om te stromen? Omdat Venus ook met geldzaken te maken heeft: Waar zit een obstakel omtrent je financiële situatie? Wat is nodig om liefde en/of financiën in beweging krijgen?

Tekst en foto: Petra Stam


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda