blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 2 maart 2018

De volle Sneeuwmaan draagt het thema ‘kiemkracht en ontkiemen’. Dit heeft te maken met de ontwikkeling in de natuur - een wonderlijk proces dat zich nog grotendeels op het onzichtbare vlak afspeelt. Het laat zien dat alle levende wezens alles wat ze nodig hebben in zich dragen en dat dit onder de juiste omstandigheden tot bloei kan komen. Besef onder deze volle maan dat je eigenlijk alles wat je maar wilt kunt creëren. Word je bewust van je mogelijkheden. Wat wil jij het liefst laten groeien de komende tijd? Niet ieder zaadje zal uitkomen en niet ieder idee is meteen uitvoerbaar. Geef energie aan die plannen waarvan je weet dat ze ook in de praktijk uitvoerbaar zijn.

De Maan in Maagd maakt serieus, dat je wilt handelen uit grote zuiverheid, maar kan ook maken dat je meer zelfkritiek hebt. Je wilt nuttig zijn, anderen helpen, orde scheppen en zet de nodige stappen. Door te doen wat je voor anderen wílt doen, niet alleen wat je denkt dat je móet doen, behoud je de balans tussen de binnenwereld en de buitenwereld en bescherm je jouw energie.

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Vissen, waardoor je gevoeliger bent voor invloeden uit de buitenwereld en je je (wellicht te snel) aanpast. Ook Mercurius, Venus, Neptunus, Juno en Cheiron staan in Vissen, wat intuïtief en fijngevoelig maakt, de neiging tot overgave en opofferen vergroot, oude droombeelden en liefde voor het mystieke wekt. Toch kan er, als gevolg van weinig ik-kracht, een hardnekkig schuldgevoel opkomen als je nu jezelf als individu wilt ontwikkelen.
De Maan staat tegenover Neptunus, waardoor je je tijdens interacties steeds moet afvragen: begrijp ik de ander werkelijk of ben ik (te) snel teleurgesteld of beledigd? De kans is namelijk groot dat je gevoelens voortkomen uit een misverstand of omdat je een ideaal hebt gesteld dat (nog) niet realistisch is. Mars haalt onderdrukte boosheid omhoog en kan onbezonnen maken. Dit geeft extra reden om te achterhalen of je reageert vanuit emotionele kwetsbaarheid of dat er echt een probleem ligt met die ander.
Pluto staat harmonisch ten opzichte van de Maan, waardoor je ook echt jezelf (motieven en driften) wilt doorgronden en kunt begrijpen. De Zwarte Maan helpt je om niet weg te gaan van je eigen gevoelens, ook al voel je wat anderen nodig hebben. Het helpt je om je eigen behoeften te uiten in plaats van alsmaar anderen te redden of te helpen. Zoek de veiligheid die je verlangt in jezelf en zoek anderen die ook jou emotioneel aanvoelen.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda