blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

De volle maan van 2 juli 2015

De kortste nacht is al geweest, maar de dagen zijn nog steeds lang en het zonlicht is sterk (tussen de wolkenvelden door). In de natuur heeft de groei van veel gewassen een hoogtepunt bereikt en gaat het nu om rijpen. De Maan van de Kortste Nacht heeft dan ook als thema ‘rijping’. Kijk ook naar wat zich in jou heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. Welke zaken mogen wel wat meer in het licht komen te staan? Licht geeft ook energie, dus gebruik die om jezelf aan de buitenwereld te laten zien.

In de vroege ochtend staat de volle maan in Steenbok. Onder deze hemelse invloed ga je plichten en verantwoordelijkheden gemakkelijk aan, maar emoties tonen is lastig. Weet dat als je je emotioneel afsluit, je stug kunt overkomen. Deze volle maan kan ook pessimisme geven; vlucht dan niet weg (bijvoorbeeld in werk), maar toon je gevoelens en maak je behoeften kenbaar!

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenovergestelde sterrenbeeld Kreeft. Hierdoor kunnen emoties intens worden ervaren, maar blijven ze waarschijnlijk onder de oppervlakte tot het helemaal veilig voelt om ze te uiten.

Het helpt niet dat de energie van Mars en Pluto hierop inspeelt: het maakt het moeilijk om je te beheersen, vooral als het gaat om ingehouden emoties of opgekropte woede. Het kan ook gedoe met een van je ouders geven of een aversie tegen iedereen die controle over jou wil hebben of houden. Je kunt een diep verscholen gevoel gewaarworden - iets moois of oud leed. Dit kan je inzicht geven en een intense verandering teweegbrengen in je gevoel. Er is een behoefte aan diepgang, maar ook angst voor de gevoelens die daar huizen.

Venus en Jupiter stralen optimisme en vertrouwen (in de liefde) uit. Laad jezelf op bij de plekken of mensen die je hart blij maken. Neptunus helpt je om op je innerlijk weten te vertrouwen. Je kunt ook een mystieke ervaring hebben of verlangen naar eenheid in de liefde. Verdrink je gevoelens niet met alcohol, want daarmee trek je jezelf juist naar beneden in plaats van omhoog!

Neem tijdens deze volle maan de tijd om te ervaren wat zich werkelijk allemaal in jouw gevoelswereld afspeelt. Vertrouw hierbij op je kracht en besef dat zelfbewustzijn nodig is voor onze opdracht in het leven: “Ken Uzelve”…

Tekst en foto: Petra Stam

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda