blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 2 augustus en Lughnasadh

Deze maan heb ik de Graanmaan genoemd, omdat het goudgele graan op het land is gerijpt en de eerste oogst rond deze tijd wordt binnengehaald. Het thema is dan ook ‘overvloed en bestemming’. Het is een tijd van dankbaarheid, zowel ten opzichte van de natuur die haar schatten met ons deelt, als naar jezelf wegens je eigen behaalde oogst.

Lughnasadh, het eerste Keltische oogstfeest, valt hier mooi mee samen. Het feest is vernoemd naar Lugh, ‘de stralende’ Keltische god die in verband werd gebracht met de Zon en de lucht. Hij symboliseert de vegetatiegod die op dit punt van de eeuwige cyclus zijn ondergang vindt of wordt geofferd en plaats zal maken voor de jonge of scheppende vegetatiegod. Begrijp jouw plaats in je persoonlijke levenskringloop.
De Maan staat in Waterman, wat vrijheidsdrang opwekt. Het is een goede tijd om je ideeën en inzichten vorm te geven, want het kan tot plotse veranderingen leiden. Wees jezelf en bepaal je eigen bestemming! Het is de tijd om de navelstreng door te knippen en jezelf vanuit je eigenheid neer te zetten of te tonen.
Vanaf ‘de andere kant’ belicht de Zon de Maan vanuit zijn eigen sterrenbeeld Leeuw. Na de diepte van de nieuwe maan, twee weken geleden, geeft dit licht een sprankelende en enthousiaste energie. Het helpt om eventuele zere plekken die je hebt opgelopen te verzachten en om oud leed om te vormen naar nieuwe kracht. Het geeft JIJ-energie.

Zie de overvloed om je heen en word je bewust van jouw eigen eerste oogst. Vier wat er te vieren valt en wees dankbaar - naar de Aarde, naar jezelf en je naasten.
Vlieg uit, maak persoonlijke keuzes, vernieuw jezelf, wees creatief, flirt met de uitdagingen van het leven, uit jezelf, zoek gelijkgestemden op en snijd jezelf los van beperkende mensen of oude begrenzende situaties zodat je Jezelf kunt zijn!

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda