blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

De volle maan van 19 september 2013

In deze tijd komt de Maan al op als de Zon nog moet ondergaan. Hierdoor kon (en kan) er langer op het land worden gewerkt om de oogst binnen te halen. Vandaar dat deze volle maan Oogstmaan wordt genoemd. Dit is de tijd waarin de tweede grote oogst wordt binnengehaald. Hier is naartoe gegroeid, de bestemming is bereikt, volgroeid en de vruchten kunnen worden geplukt. Dit is ook de tijd om naar je eigen proces van de afgelopen tijd terug te kijken: wat er is gegroeid? Wat zijn je successen? Wat kun jij nu oogsten?

Oogsten betekent echter ook dat je iets gaat loslaten, want zodra een hoogtepunt is bereikt, volgt er een ommekeer. Maar je draagt je ervaringen, wat je hebt opgebouwd en je successen mee – van binnen ligt de onsterfelijkheid waarop je steeds verder kunt bouwen, iets nieuws kunt zaaien en bewust weer nieuwe ervaringen kunt opdoen die je ziel voeden en doen groeien. Het thema van deze maan is ‘loslaten en onsterfelijkheid’.

 

De Maan staat in het teken Vissen, een combinatie die extra gevoelig en dromerig maakt, maar ook pure intenties en gevoelens geeft. De valkuil is dat je wegdroomt of wegvlucht van alles wat maar een beetje confronterend is. Het is beter om te blijven, te voelen en te ervaren wat zich van binnen aan je onthult. Er zal licht worden geworpen op iets, er zal iets heel duidelijk worden deze periode. Als je wegloopt, zul je je inderdaad niet geraakt voelen, maar ook een belangrijk inzicht missen.

  De enige verbinding die de Maan deze keer maakt is met de Zon die vanuit Maagd op haar schijnt. Het herinnert ons eraan om anderen te helpen, compassie te tonen en ook om twee voeten op de grond te blijven staan.

Saturnus, Venus en de Noordknoop staan samen op 8 graden Schorpioen: romantische, serieuze of karmische verbintenissen, investeren in de toekomst, luisteren naar en bouwen aan je dromen, letterlijk of figuurlijk de rijkdom van je familie of gezin. Als je erbij stilstaat, kun je juist nu goed zicht krijgen op welk punt je staat op het pad van je levensbestemming. Evalueer relaties en werk: als iets niet werkt, is dit de tijd dat het duidelijk wordt én om daarin verandering te brengen. Sluit jaloerse mensen buiten, ga voor je geluk, ga aan wat je lief is. Klamp je ook weer niet te stevig vast aan iets of iemand, want er is een mogelijkheid dat alles een plotse draai krijgt waardoor de uitkomst ineens heel anders is – anders maar wel ten bate van je ware zelf.

Deze volle maan verbindt je sterk met je intuïtie en legt de nadruk op spirituele groei. Droom, mediteer, ga de natuur in en wees creatief! Stel je in op deze maanenergie om duidelijk binnen je ziel te kunnen zien en om de toekomst die jij wenst voor je te zien. Je wordt uitgedaagd om jezelf direct, zonder allerlei vage omwegen uit te spreken. Kies voor liefde, niet voor angst. Wanneer je open staat voor magische momenten dan zijn ze er ook (dan zie je ze). Maak je intenties voor de komende tijd helder, geen woorden maar daden, investeer in de dingen en mensen waarin jij gelooft en die met jouw innerlijke energie en dromen resoneren. Ben je bereid om dat wat je wenst te ontvangen?

Tekst: Petra Stam

 “Winged water, feathered river,
dirty rich soil, strong and fertile…”
Cocteau Twins


https://www.facebook.com/inhetlichtvandeMaan

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

19/02/2020 19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad
18/02/2020 Ontwikkel je intuïtie - recensie
12/02/2020 Het lied van de bij - recensie
07/02/2020 6 - 18 februari 2020: het Rode Maan levenspad
 

Agenda